Forside Online Marketing SEO: Sådan holder du øje med dine placeringer

SEO: Sådan holder du øje med dine placeringer

1287
0
Viden om SEO

Arbejder du professionelt med SEO, så kender du uden tvivl godt værdien af at kunne holde øje med, hvordan dine organiske placeringer udvikler sig. Det er altid interessant at følge med i, om det SEO arbejde, som du foretager dig, er givet godt nok ud.

Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan du helt nøjagtigt holder øje med dine placeringer. Bruger du ikke en Google rank checker, så får du uhyggeligt svært ved at finde frem til opdateret data omkring dine placeringer.

Dine egne søgninger vil komme til at snyde dig

Foretager du dagligt søgninger efter din hjemmeside, og klikker du dig ind på den, så vil du højst sandsynligt opleve, at dine organiske placeringer er enten bedre eller dårligere, end hvad de er for den gennemsnitlige bruger på Google.

Google holder øje med, hvad du er mest tilbøjelig til at klikke på, og derfor skræddersys dine resultater i højere grad efter dine præferencer. Derfor er det altid en god idé at gøre brug af en god rank checker, der kan gøre arbejdet for dig retvisende og anonymt.

Man bør se en rank checker som en investering

Selvom man kan ende med at betale et højt månedligt beløb for en rank checker, så bør man se det som en investering. Det er yderst værdifulde oplysninger, man får ud af en rank tracker, og derfor bør man ikke negligere værdien.

Sådan kommer du godt i gang med søgemaskineoptimering

Har du endnu ikke gjort dig de store erfaringer med søgemaskineoptimering, så kan det være, at det er på tide. Er du dog i tvivl om, hvordan du bedst muligt kommer i gang, så kommer herunder et par gode tips og tricks til, hvor du kan starte:

  • Start med at læse bøger og blogs om SEO. Her vil du få en masse værdifuld viden.
  • Søg på YouTube og se nogle begynderguides. Det kan være nemmere at forholde sig til informationer, når det bliver visualiseret.
  • Når du har læst nok om emnet, vil du begynde at vide, hvad du skal søge efter, når du ønsker mere information. Tag dig ikke af, at det er uoverskueligt i starten. Lige pludselig vil tingene begynde at give mening.

Det er vigtigt at understrege, at SEO bestemt ikke er raketvidenskab. Man skal blot ind i den rette tankegang.

[Total:2    Gennemsnit:5/5]