Forside Forretning Er investeringer i Bitcoin en god forretning?

Er investeringer i Bitcoin en god forretning?

536
0
coin

Du har hørt om den berygtede kryptovaluta før: Bitcoin. Det var den første af sin slags, som blev udviklet tilbage i 2008. Nu er den verdenskendt og har både givet investorer afkast, tab og en masse sved på panden. Nu overvejer du måske, om en investering i Bitcoin er det rette valg for dig og derfor vil vi forsøge at give dig en introduktion til den kendte kryptovaluta i denne artikel.

Introduktion til Bitcoin

Bitcoin var starten på krypto, som vi kender den i dag. Sidenhen er der blevet udviklet utrolig mange kryptovalutaer, men med samme metode og på samme præmisser som Bitcoin. Bitcoin satte dagsordenen for kryptovaluta tilbage i 2008, da den blev udviklet af den anonyme Satoshi Nakamoto og resten er historie.

Kryptovaluta er udelukkende virtuel og adskiller sig derfor milevidt fra fysiske penge. Krypterne eksisterer kun online, hvilket også betyder at andre spilleregler gælder på dette marked. Denne krypterede valuta kan du handle med på forskellige børser på præcis samme måde, som du handler med almindelige aktier.

Forskellen på kryptovaluta og aktier

Foruden den indlysende forskel, at kryptovaluta udelukkende er virtuelle værdier, er der også mange andre årsager til, at kryptovalutaer adskiller sig fra den almindelige aktie. For eksempel findes der ingen centralbank eller lignende, som kontrollerer kryptovalutaerne. Dette betyder også, at folk som investerer i kryptovaluta, kan opleve store udsving i kryptovalutaens værdi.

Bitcoin: God investering?

Det er svært at svare på, om det er en god idé at investere i kryptovaluta eller ej. Mange har hørt om de fantastiske historier, hvor folk investerede i Bitcoins og opnåede et gigantisk afkast. Nogle har også oplevet det samme ved andre kryptovaluta.

Dog handler det også i ovenstående situationer om held. Dem, som investerede i Bitcoin og blev rige af det, investerede på det absolut korrekte tidspunkt. Men hvad er det korrekte tidspunkt, hvis du skal investere i en kryptovaluta? Det er der ingen, der ved. Du skal blot være klar på, at kryptovalutaer er flygtige og derfor aldrig investere mere, end du har råd til at miste. Det betyder også, investeringer som disse ikke er ideelle, til at hjælpe dig tage det næste step i din virksomhed. Læs i stedet her, hvad du kan gøre.

Hvis denne artikel har vakt din interesse og du ønsker at læse mere om kryptovalutaer, kan du få mere info her. Husk altid at det er vigtigt, at læse op på den investeringsmetode, som du har valgt. På den måde forbereder du dig bedst og undgår at lave fejl, som du nemt kunne have undgået.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]