Forside E-Handel Hvad skal være i fokus, når man skal vælge udbyder af WordPress-hosting?

Hvad skal være i fokus, når man skal vælge udbyder af WordPress-hosting?

804
0

Når du skal vælge udbyder af hosting, er der flere ting, der skal være i fokus. Bl.a. er det vigtigt at tage højde for, hvad du skal bruge dit webhotel eller din server til. Skal du f.eks. bruge den til hosting af en WordPress-løsning, er det værd at vælge ud fra dette.

I dag kan du bruge de fleste udbydere til dette, men der er dog en række af dem, der egner sig bedre til dette, end andre. Ved du, at du skal bruge den til dette, så find det bedste webhotel til WordPress, ved at have fokus på nedenstående.

Vælg udbyder med 1 Click Installation

Et af de aspekter, der bør være i fokus er, at du finder en udbyder, der kan tilbyde 1 Click Installation af WordPress. Dette medfører nemlig, at du kan installere hele systemet med ganske få klik.

Hvis du ikke ønsker at installere systemet på manuel vis, hvilket er krævet hos flere udbydere, så skal du vælge en udbyder, der har en sådan funktion. Heldigvis er der en lang række udbydere på det danske marked, der kan bryste sig af at have dette.

Det skal være PHP-baseret hosting

Uanset om du beslutter dig for, at du vil have et webhotel, en cloud server eller noget helt tredje, så er det vigtigt, at du husker, at det skal være PHP-baseret hosting. Er det ikke tilfældet, vil du nemlig ikke kunne installere og bruge WordPress.

Flere steder kan du selv vælge, om det skal være dette eller ej, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på dette. Skynder du dig blot igennem hele processen med at få bestilt, kan du ende med at vælge forkert, hvorfor det er afgørende, at du holder øje med dette.

Hold også øje med oppetiden

Desværre er det ikke alle udbydere, der kan bryste sig af at kunne levere en god oppetid. Som følge af dette, er det noget, du rådes til at gå i dybden med, når du skal vælge blandt de mange udbydere, uanset om du vil have shared hosting eller ej.

Det kan få store konsekvenser for dig, hvis du får valgt hosting med en lav oppetid. Ikke nok med, at det kan koste dig kunder, så kan det også føre til, at dine placeringer i Google og andre søgemaskiner påvirkes negativt, da oppetiden også har indflydelse på dette.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]