Forside Forretning Gode kontorfaciliteter skaber vækst

Gode kontorfaciliteter skaber vækst

953
0
kontor i aarhus leje

I 2017 møder stifterne af NIVOU kontorfællesskab i Aarhus hinanden. Alle har de et fælles mål om at revurdere den måde, vi tænker »kontor« på. De ønsker at gøre op med den klassiske fortolkning af kedelige kontorer med mørke lokaler og tæppebelagte gulve. I stedet vil de skabe gode kontorfaciliteter med øje for funktionalitet og æstetik.

Forvandlingen af det nye kontormiljø skal ske på Søndergade 44. Adressen er placeret centralt på strøget i Aarhus og har i mange år været kendt som bankbygning, senest ejet Nordea, som overtog stueetagen i 1991.

Sammen begynder stifterne af NIVOU at udveksle tanker, idéer og drømme, og i 2018 efter mange kopper kaffe, investeringsmøder og byggemøder påbegyndes renoveringen Søndergade 44. I oktober står kontorfællesskabet NIVOU klar – og inden for de to første år har kontorfællesskabet udvidet med yderligere 2 etager, som et resultat af, at de gode kontorfaciliteter skaber vækst.

Mange virksomheder vælger kontorfællesskabet NIVOU

NIVOU rummer i dag over 20 forskellige virksomheder fra adskillige brancher. Diversiteten af virksomhederne er tiltænkt konceptet, hvor man ønsker, at man internt kan drage fordele af hinanden på tværs af brancherne. Derudover bidrager forskelligheden i virksomheder og mennesker positivt til det sociale aspekt af kontorfælleskabet. Udover blot at være et kontorfællesskab ønsker NIVOU at række udover det arbejdsmæssige behov ved at arrangere faglige og sociale events med alt fra indsigtsfulde talks til fredagsbar. Visionen er at skabe en god balance mellem work, life & people, som også udgør kontorfællesskabets tagline.

Undervurder ikke fællesskabet i et kontorfællesskab

Hos NIVOU er man bevidst om, at arbejdspladsen er et af de fællesskaber, hvor mange af os tilbringer størstedelen af vores tid I hverdagen. Derfor er sammenspillet mellem miljø og mennesker altafgørende for vores trivsel og livsglæde.

Idéen hos NIVOU er at tilbyde en række services og faciliteter, som skal skabe værdi for den enkelte virksomhed. Hermed ønsker man at give noget igen til de virksomheder, som lejer sig ind i kontorfællesskaber. Arrangementerne og de daglige services er en måde at give virksomhederne overskud og drive i hverdagen og herigennem opnå større arbejdsglæde.

Når du lejer et kontor eller skrivebordsplads hos NIVOU kontorfællesskab i Aarhus, er det møbleret ved indflytning. Derudover indgår der receptionsservice, mødelokaler, kaffe, the, internet, rengøring, alarm og print i huslejen. Den eneste udgift, der kommer udover, er frokostordningen, som hver dag tilberedes i kantinen. Det er services, som sparrer den enkelte virksomhed tid og energi, som i stedet kan blive brugt fornuftigt på egen forretning.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]