Forside Annonce Sådan finder du en god bogholder

Sådan finder du en god bogholder

881
0
lommeregner og bogføring

Annonce

Der er ingen lovgivning, der dikterer, at du skal have en bogholder tilknyttet din virksomhed. Det er ikke desto mindre en rigtig god idé.

Det er alfa og omega for enhver virksomhed, at der er styr på bogføringen, så banken stemmer, og så der kan udarbejdes et retvisende regnskab efter et endt regnskabsår. En kvalificeret bogholder vil sørge for at betale regninger, bogføre købsbilag, afstemme banken osv. Desuden kan bogholderen yde uvurderlig hjælp med at forstå regnskabsbegreber som f.eks. afskrivning eller andre faktorer, der kan have positiv eller negativ på ens endelige bundlinje.

Ved at have en erfaren bogholder til at varetage bogføringen kan virksomhedsejere få mere og bedre tid til deres kernekompetence – at drive og udvikle deres virksomhed. Har du en virksomhed, men har du endnu ikke fundet en kompetent bogholder, som kan stå for bogføringen i din virksomhed? Så læs vores guldkorn her i artiklen.

Find en bogholder gennem dit netværk

Du finder den bedste bogholder i dit lokalområde ved at bruge dit netværk. Du kender med stor sandsynlighed andre, som gør brug af en bogholder af forskellige årsager og, en anbefaling herfra kan vise sig at være guld værd.

Derfor bør du aldrig gå så vidt som at undervurdere betydningen af at have et stærkt netværk, som du kan trække på, hvis du står og leder efter en bogholder, som kan tage sig af din virksomheds bogføring, og alle de mange ting der følger med.

Du kan f.eks. spørge efter en god bogholder på LinkedIn. De fleste virksomheder har en bogholder tilknyttet, så mon ikke, at du kan få et par gode anbefalinger ved at spørge på LinkedIn.

Find en bogholder ved at søge på internettet

Der er selvfølgelig også den mulighed, at du kan forsøge at finde en bogholder gennem internettet. Hvis f.eks. du bor i Helsingør Kommune og skal bruge en god og kompetent bogholder nær dig, kan du blot gå ind på din foretrukne søgemaskine og skrive bogholder i Helsingør og så vil du få vist en oversigt, over alle de bogholdere der findes i Helsingør og omegn. Du vil i den forbindelse f.eks. kunne falde over KV Revision, der netop har base i 3000 Helsingør.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]