Forside E-Handel 3 gode forslag: Sådan kan du motivere dine ansatte

3 gode forslag: Sådan kan du motivere dine ansatte

318
0

Driver du din egen virksomhed, er der mange opgaver, der lander på dit bord. En af de opgaver, du har, hvis du ejer din egen virksomhed, er at motivere dine ansatte.

Det er naturligvis noget, du kan gøre på mange måder. Derfor er der heller ikke én løsning, der er den rette, såfremt man ønsker at arbejde med dette.

Føler du, at du har brug for inspiration til dette, er du heldigvis landet det rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for en række gode forslag til, hvordan du kan motivere dine ansatte.

1. Dashboards med gamification

Det er bestemt ikke alle, der overvejer dette som en mulighed. Det kan skyldes, at de mener, at det ikke passer ind i deres virksomhed, men ofte handler det om, at de ikke ved, hvad det er.

I bund og grund handler det blot om at lave dashboards med interne konkurrencer, som herefter monteres på kontoret. Dermed kan dine ansatte konkurrere mod hinanden.

Det er noget, som rigtig mange har stor succes med, da der er mange, der bliver motiveret af konkurrence og spil. Ønsker du at implementere dette i din virksomhed, så kom i gang med gamification.

2. Interne konkurrencer

Som der også er givet udtryk for herover, er der mange, der bliver motiveret af konkurrence. Derfor er det oplagt at udnytte dette til at booste motivationen hos dine ansatte.

Eksempelvis kan man lave en konkurrence om, hvem der skaber flest salg, skriver flest linjer kode eller noget helt tredje. Konkurrencen skal selvfølgelig passe til din forretning.

Hvorvidt der skal være en præmie, er naturligvis en personlig vurdering. Ofte kan det være en god idé, da det blot er med til at motivere dine ansatte yderligere, hvis de kan vinde noget.

3. Hav altid klare mål

Desværre er der mange virksomhedsejere, der glemmer, at det kan være en klar motivation, hvis man har et mål at arbejde efter. Sådan forholder det sig ikke blot for dig, der ejer virksomheden, men også dine ansatte.

Derfor anbefales det, at der altid er et eller flere klare mål at arbejde efter. Det kan eksempelvis være, at man ønsker at arbejde efter ugentlige eller månedlige mål, hvilket kan være en god idé.

Når du laver disse mål, er det meget vigtigt, at de er både konkrete og målbare. Hvis man ikke kan måle på, hvor langt man er, eller man ikke ved, hvor man skal hen, er det svært at holde motivationen oppe.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]