Forside Uncategorized Tag på en oplevelsesrig rejse; prøv en højskole i udlandet

Tag på en oplevelsesrig rejse; prøv en højskole i udlandet

715
0
Zanzibar Højskole

Har du mod på at drage ud i verden og få oplevelser for livet, så kan et højskoleophold meget vel være det helt rigtige valg.

Mange forbinder en højskole med et ophold, hvor man befinder sig et sted i Udkantsdanmark, og hvor alle aktiviteter er meget koncentrerede omkring eksempelvis historie og biologi. Sådan behøver en højskole dog ikke at være.

I dag er der rig mulighed for at opleve nogle af verdens smukkeste steder i forbindelse med et højskoleophold i udlandet. Vi vil herunder kigge nærmere på et af de steder, der er blevet populære at tage til. Derudover vil vi komme ind på, hvorfor et højskoleophold kan være den bedste investering for dig personligt og fagligt.

Zanzibar er en fantastisk destination

Har du mod på at prøve nye aktiviteter, opleve en helt anden kultur og samtidig få stillet dit behov for socialt samvær? Så er Zanzibar en helt fantastisk destination at tage til. En ægte kulturrejse til Zanzibar er ganske undervurderet, og det er faktisk de færreste danskere, der har sat sine fødder på øgruppen, der ligger ud for Afrikas østkyst. Du kan med rette glæde dig til den interessante kulturundervisning.

Har du mulighed for at komme afsted til Zanzibar, så kan det i allerhøjeste grad anbefales. Har du endvidere mulighed for at besøge en dansk højskole i området, så er du sikret en oplevelse for livet. Det må du ikke gå glip af.

  • Zanzibar Højskolen – book rejse til Zanzibar på nettet

Et ophold i udlandet vil udvikle dig som menneske

Noget af det, som mange arbejdsgivere kigger på, når de skal ansætte nye medarbejdere er, om det enkelte individ har været ude og opleve andre kulturer. Ofte giver det nemlig en indikation på, hvorvidt vedkommende er i stand til at bevæge sig uden for sin comfortzone og endvidere har oplevet, hvordan andre nationaliteter vælger at gribe alt fra politik til gæstfrihed an.

Det kan derfor gå hen at blive din absolut bedste investering, hvis du ender med at tage på en kulturrejse til Zanzibar. Det viser nemlig din fremtidige arbejdsgiver, at du har mod på livet og ikke udelukkende har været bundet til dine studiebøger i Danmark.

Man ansætter i dag mennesker. Derfor er både uddannelsen og erfaringen vigtig, men formår man at tilføje en ekstra dimension mht. personlige egenskaber, så er det et kæmpe plus.

Vi kan derfor kun anbefale, at du kommer ud og oplever verden hurtigst muligt. Uanset om det er på Zanzibar eller et andet sted, så vil det give dig nogle helt nye perspektiver, som er absolut guld værd.

[Total:2    Gennemsnit:5/5]