Forside Forretning Er du klædt ordentligt på til daglig?

Er du klædt ordentligt på til daglig?

383
0
Herretøj

Ens tøj siger meget omkring, hvem man er som person, eller i hvert fald hvordan andre ser en.

Hvor meget man end ønsker, at det ikke er sandt, så må man blot erkende, at ens tøjstil i høj grad har betydning for førstehåndsindtrykket. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man evner at skabe et positivt førstehåndsindtryk via sine klæder. Det kan nogle gange være svært at finde herretøj, som stilmæssigt lever op til de krav, der kan være på jobbet. Derfor vil vi herunder kigge på noget af det tøj til mænd, som vi her hos GrowHouse gerne ser, at du udvider garderoben med.

En polo bør være allemandseje

Hvis du endnu ikke ejer en polo, så slår vi herfra et slag for, at du straks får anskaffet dig en. En polo er et fantastisk stykke tøj, som både udviser stilrenhed og elegance, men som på samme tid er lidt mindre formel i udtrykket end en skjorte. Derudover kommer poloer i alle mulige farver, hvorfor du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på din stil. Det kan endvidere nævnes, at poloer næsten altid kan kombineres med alt tøj. Ergo behøver al dit herre tøj i garderoben ikke skiftes ud, bare fordi du har investeret i et par poloer.

Chinos er det nye sort

Du har uden tvivl set chino bukser før, men måske har du ikke tænkt over, at de har et bestemt navn. Disse lidt finere bukser, som med sine skrå lommer kandiderer til jakkesætsbukser, men som alligevel ikke er det, kaldes for chinos. Disse er helt fantastiske at gå i, da de både udstråler elegance, men samtidig er yderst behagelige at have på.

Du synes måske ikke om at gå med jakkesætsbukser til daglig. Er det tilfældet? I så fald vil du have stor gavn af chino pants.

Alle bør eje et par sorte bukser

Hvis ikke du kan finde et par sorte bukser i garderoben, så må vi atter slå et slag for, at du går ud og investerer i et par hurtigst muligt. Sorte bukser kan kombineres med mere eller mindre alt andet herretøj i garderoben, og du vil derfor aldrig gå galt i byen med disse. Derudover koster sorte jeans ikke specielt meget, hvorfor du med fordel kan købe et par stykker.

Det er vigtigt, at du køber dine jeans med lidt elastan i, så de føles endnu mere behagelige at gå rundt i.

[Total:2    Gennemsnit:5/5]