Forside Annonce Tre måder at tjene penge på din blog

Tre måder at tjene penge på din blog

551
0

Der er mange, der har en stor drøm om at kunne tjene penge på nettet. En stor del af dem, der går med denne drøm, vælger at starte en blog. Det kan der være flere grunde til, men for de fleste handler det om, at det er en billig måde at komme i gang.

Hvis du også har gjort dig tanker om at starte en blog såsom Dit Leksikon, vil du sandsynligvis gerne vide, hvordan man kan tjene penge på en blog. Det kan man gøre på flere måder, hvorfor du skal finde den eller de løsninger, der giver bedst mening for dig.

1. Display-annoncering

En af de mest basale måder at tjene penge på, er via bannerannoncer. Det kaldes også for display-annoncering, og kan bruges på langt de fleste blogs. Derfor er det også en løsning, som rigtig mange beslutter sig for at benytte sig af.

Som regel får du betaling pr. klik, hvis du beslutter dig for at bruge et annoncenetværk som Google AdSense. Hvis du driver en stor blog, kan du kontakte et mediebureau, som kan sælge bannerannoncer for dig. Her vil du ofte blive betalt pr. 1.000 visninger i stedet for.

2. Affiliate marketing

Du kan også tjene penge via affiliate marketing. Her kræver det dog, at du skriver indhold, der er målrettet specifikke produkter. Når du skal tjene penge på denne måde, skal du sende kunder videre til f.eks. en webshop. Hvis din trafik bliver konverteret til en kunde, får du penge.

I de fleste tilfælde vil du blive afregnet med en procentdel af det ordrebeløb, som du har skabt. Derfor er der ikke noget maksimum for, hvor mange penge man kan tjene på denne måde. Netop derfor er det også blevet meget populært i løbet af de seneste par år.

3. Sponsorerede indlæg

Hvis du driver en blog, vil du også kunne tjene penge på at sælge sponsorerede indlæg. Her kan der både være tale om folk, der gerne vil købe et sponsoreret indlæg med et link til deres hjemmeside. Der kan også være tale om et indlæg, hvor du beskriver et produkt eller en ydelse.

Typisk er der flest penge at tjene på sidstnævnte, hvis du har en blog med et specifikt emne. Driver du f.eks. en blog, der handler om IT, vil du kunne sælge sponsorerede indlæg til brands som Samsung. Det kan f.eks. være, at de er villige til at betale for, at du skriver om en ny telefon.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]