Forside Annonce Tips til markedsføring af en webshop med garn

Tips til markedsføring af en webshop med garn

476
0
garn markedsføring webshop

Sælger du garn i din webshop, eller overvejer du at starte en forretning på nettet, der skal sælge garn? Så er det en god idé at tænke over, hvordan du vil markedsføre forretningen allerede nu. Der er nemlig mange om buddet, og skal du skille dig ud på markedet, så er det vigtigt, at du er meget skarp på, hvordan din webshop skal markedsføres.

Hos Egarn.dk blogger man til dagligt om garn, og skribenter på hjemmesiden har været med til at udarbejde nedenstående tips til markedsføringen. Egarn.dk er en affiliate-hjemmeside indenfor garn, og det er blandt andet en af de markedsføringsmuligheder, vi vil komme ind på i det nedenstående.

Skal din webshop være synlig i søgemaskinerne?

Rigtigt mange mennesker søger dagligt efter garn-relaterede ting. Det kan være alt fra strikkeopskrifter til garnnøgler. Ønsker du derfor at skabe salg organisk, så er det vigtigt, at du befinder dig på søgemaskinerne. Det er dog lettere sagt en gjort.

Overordnet set har du to forskellige muligheder for at være synlig i søgemaskinerne.

  • Betalt annoncering (Google Ads)
  • Organiske placeringer (SEO – søgemaskineoptimering)

Du skal gøre det klart overfor dig selv, hvordan du vil satse på disse to forskellige kanaler. Det kræver naturligvis investeringer, og for dig som forretningsdrivende skal du sørge for, at du træffer de rigtige beslutninger i forhold til, hvordan der skal investeres.

Det kan selvsagt være svært at finde ud af, hvordan man investerer korrekt, og derfor kan der være god idé i at alliere sig med en konsulent eller lignende, som kan pege dig i den rigtige retning.

Affiliate marketing kan være et fint valg

Hvis du gerne vil vælge en performance baseret markedsføringsmodel, så kan du med fordel tage et kig på affiliate marketing. Her betaler du forskellige marketers en procentdel af det salg, som de formår at skabe. Du har derfor ikke nogen risiko at skulle forholde dig til, hvilket selvfølgelig er en stor fordel for dig.

Det er altid svært at vurdere, hvor meget volumen du kan få på via denne model, men når alt kommer til alt, så er det næsten dumt ikke at benytte sig af affiliate marketing.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]