Forside Forretning Sund og varieret frokost giver mere effektive medarbejdere

Sund og varieret frokost giver mere effektive medarbejdere

899
0
firmafrokost

Har du og dine kollegaer også oplevet udfordringer i forbindelse med at få inkorporeret sund og varieret kost i frokostpauserne? Så er I ikke de eneste. Flere og flere firmaer oplever hvert år en stigning på kalorier og søde sager i kantinen, alt imens effektiviteten blandt medarbejderne daler i høj fart. Hvad løsningen på dette er, skal vi i det følgende introducere dig og dine kollegaer for.

Læs videre, hvis din og dine kollegaers effektivitet også er en mangelvare efter frokosttid. Efter at have læst denne artikel vil I med garanti være motiveret til at indføre nogle særdeles værdifulde ændringer på arbejdspladsen i forhold til kosten.

Sund og nærende kost på arbejdsmarkedet er et must

Uden mad og drikke dur helten ikke. Vi ved alle, hvordan vi har det, når vi ikke har spist tilstrækkeligt i løbet af en arbejdsdag. Dette er nemt at slippe uden om med hurtige snacks, hvori der er alt for få nærende ingredienser og alt for meget sukker og fedt. Denne dårlige vane er netop den, der skal rettes op på. Med sund og nærende kost på dagsordenen vil du opleve, at din effektivitet stiger, og at du kan klare flere presserende opgaver på én gang.

Dit overskud vil være langt større, når du er på arbejdspladsen, og endda når du kommer hjem. Alt i alt har kosten meget at sige, når det kommer til den gode livskvalitet. Af denne grund mener vi her på siden, at den sunde kost bør være en del af dagsordenen på det danske arbejdsmarked.

For den enkelte medarbejder kan dette dog føles som en udfordring, idet den daglige og sunde madpakke ikke altid laver sig selv. For de enkelte firmaer er det dog ikke en helt så stor mundfuld, da der findes mange løsninger på dette omfattende problem.

Frokostbuffet til firmaet

For at gøre det lettere at indføre sund og varieret kost i firmaet foreslår vi her på siden at tage et kig på de mange eksisterende tilbud på frokostordninger, herunder tilbud på frokostbuffeter. Med disse frokostbuffeter har det aldrig været nemmere at vælge det sunde måltid til og de usunde mellemmåltider fra.

Med en lækker frokostbuffet til firmaet er der også mulighed for, at den enkelte medarbejder kan få indfriet individuelle ønsker til maden. Der er måske nogle, der kun spiser vegetarisk eller vegansk. Disse livsstile og diæter er der rigeligt plads til med en god frokostordning.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]