Forside Forretning Stigende interesse for at handle møbler og tilbehør på nettet

Stigende interesse for at handle møbler og tilbehør på nettet

706
0
Stigende interesse for e-handel

Mange danske iværksættere sidder hver dag og tænker over, hvad der kunne være profitabelt at handle på nettet. Her kigger man blandt andet på, hvilke varegrupper der er stor efterspørgsel på. Det giver nemlig en god indikation om, hvorvidt de enkelte varer vil kunne sælges, eller om der simpelthen ikke er nogen reel efterspørgsel.

Efterspørgsel er en meget vigtig faktor, når man snakker om handel på nettet, da man reelt set har to forskellige muligheder:

  • Enten skaber man selv efterspørgslen ved eksempelvis at lave en masse push markedsføring. Dette kan blandt andet foregå via sociale medier eller bloggere.
  • Ellers er der allerede en vis efterspørgsel og en reel målgruppe, som man kan ramme på eksempelvis Google (SEO og Google Ads)

Nummer to vil mange mene er den nemmeste måde at komme i gang på, men det er oftest også her, hvor konkurrencen er størst.

Interessen for vægure er stigende

Kigger man på møbler og tilbehør på nettet, så viser en gammel kending sig at klare det godt. Du kan måske huske, at et ældre familiemedlem havde et vægur i hjemmet, og du har selvfølgelig ikke tænkt videre over det. I dag viser det sig dog, at vægure er på vej tilbage, og de i højere grad efterspørges af danskerne.

Undersøg markedet før du springer ud i det

Selvom man populært sagt bare skal springe ud i det, så er det også vigtigt, at man ikke hovedløst tager springet. Der skal være en mening med det, og derfor er det vigtigt, at man husker at undersøge markedet, inden man vælger at kaste sig ud i et givent projekt.

Vi anbefaler, at du især holder øje med følgende:

  • Hvor mange konkurrenter er der på markedet?
  • Hvordan er prisniveauet? Er der penge at hente, eller er priserne presset så meget i bund, at selv den mindste profit vil kræve stordriftsfordele?
  • Hvor stor er konkurrencen i søgemaskinerne?

Det er altid spændende med nye projekter, men man kan hurtigt komme til at stirre sig blind på et projekt. Vær derfor meget opmærksom på de signaler, som markedet allerede i dag udsender.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]