Forside Forretning Sport og motion kan motivere dine medarbejdere

Sport og motion kan motivere dine medarbejdere

675
0
badminton arbejdsplads

Annonce

Det kan lyde underligt for nogle, og for andre er det en selvfølge. Faktum er dog (som følge af resultaterne fra flere studer), at det kan virke både motiverende og præstationsfremmende, hvis medarbejdere sørger for at dyrke sport og få sig noget motion. Nogle virksomheder har sågar indført det i arbejdstiden, så man derved sikrer sig, at medarbejderne får rørt sig.

Har du endnu ikke fået gang i dine medarbejdere (eller i hvert fald gjort et forsøg på at forklare, hvorfor det kan være gavnligt), så kan det meget vel være på høje tide.

I denne artikel kigger vi lidt nærmere på nogle af de fordele, som det kan have at få sine medarbejdere op af stolen.

Motion er en essentiel del af vores kroppes behov

Vores kroppe er ikke lavet til at sidde ned dag ud og dag ind. Vi skal gerne ud og røre os og få hjertet til at pumpe. Derfor er det vigtigt, at der ikke vendes det blinde øje til motion og sport, som der ofte godt kan i en travl hverdag.

Der findes en masse sjove og motiverende sportsgrene, som kan få folk op af stolene. Nogle af disse er listet herunder:

  • Badminton
  • Squash
  • Padeltennis
  • Fodbold

Nogle sportsgrene er en smule sværere at komme i gang med end andre. Derfor kan det være en god idé at starte med en sportsgren, som er relativ nem at komme i gang med. Et eksempel er badminton. Her behøver man blot badmintonudstyr fra Yonex eller nogle af de andre kendte brands, så er man godt på vej. I princippet behøver man ikke noget dyrt udstyr, man kan nemt komme i gang for få penge.

Der kan endvidere være idé i at gå en fælles tur en gang om dagen med alle medarbejderne. Der er ofte mulighed for at gå en tur i nærområdet for ens kontor, og det kan være rigtigt gavnligt for både dig selv og de medarbejdere, der sidder ned en hel dag.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]