Forside Forretning Sådan starter du din iværksætterkarriere op

Sådan starter du din iværksætterkarriere op

312
0
Ung iværksætter

Går du og har en lille iværksætter i maven? Det danske iværksætter miljø har i sandhed oplevet stor interesse fra omverden i de seneste år, idet flere og flere internetbutikker, konsulent virksomheder mm. er startet op og har opnået succes. Internettets hurtige udvikling er i særlig høj grad med til at videreudvikle iværksætterfaget, og af denne grund er der altså mange flere, der i dag kan kalde sig iværksættere end for bare 30 år siden. Hvis du sidder inde med en god idé eller har planer om at starte egen karriere op, så kan du her på siden finde en masse gode råd til, hvordan dette gøres bedst.

Videreudvikl dine idéer og visioner

De fleste iværksættere starter ud med en god idé eller en vision om et særligt produkt. Hvis du har klikket dig ind på siden her, så har du med garanti også en god idé, som du har i sinde at føre ud i livet. Det er dog altid vigtig, at du videreudvikler dine idéer og visioner, inden du springer ud i iværksætterfaget. Her må du sætte dig til tegnebrættet og konstruere dine idéer for dit produkt, således at du har en helt klar idé om, hvad du vil arbejde med.

Søg gode råd hos de erfarne iværksættere

Som vi nævnte tidligere, så er der mange, der allerede har etableret sig i iværksættermiljøet. I dag baseres dette miljø hovedsageligt på internettet, hvor man finder alt fra SEO konsulenter til E-handelskyndige. Hvis du vil være sikker på, at din forretning kommer op og køre, så er det en super god idé at forhøre dig ad hos de erfarne iværksættere og tilegne dig en masse nyttig viden til senere brug.

Undersøg dine rettigheder som iværksætter

Vores sidste gode råd herfra går ud på, at du skal undersøge dine rettigheder som selvstændig erhvervsdrivende. Mange tror nemlig, at selvstændige erhvervsdrivende ikke har mulighed for at blive medlem af en a-kasse. Dette er dog langt fra tilfældet, da rigtig mange a-kasser i dag er specialiseret inden for iværksætterfaget. Dette betyder, at hvis du har mod på at springe ud i iværksætterfaget, så er du altså rigtig godt dækket ind, hvis du vælger en a-kasse, der til dagligt har at gøre med dit fag. Her får du de samme rettigheder som enhver anden arbejdstager. Disse rettigheder inkluderer for eksempel retten til dagpenge, rådgivning og meget andet. Sørg altid for at sammenligne de forskellige a-kassers tilbud, og tag eventuelt en uforpligtende snak med dine foretrukne a-kasser.

[Total:2    Gennemsnit:5/5]