Forside Annonce Sådan køber du på afbetaling med Klarna

Sådan køber du på afbetaling med Klarna

590
0
Klarna shops

Drømmer du om en ny fladskærm, men har du ikke råd til at betale hele beløbet med det samme? Det er en ærgerlig følelse, når man ikke har råd til at købe det, man gerne vil have, med det samme. Heldigvis findes der Klarna.

Klarna butikker giver nemlig dig muligheden for at købe på afbetaling. Så kan du i stedet betale et lille beløb hver måned, i stedet for hele beløbet med det samme. Det gør betalingen meget mere overskuelig for dig. Læs mere om fordelene ved Klarna shops i denne artikel.

Brug Klarna butikker, når du shopper online

Når du shopper på nettet, skal du huske at gå efter de butikker, som bruger Klarna. Klarna er nemlig en troværdig ydelse, hvor du kan være sikker på, at du ikke bliver snydt. Hvis butikken bruger en anden form for afbetaling, kan du ikke være sikker på, at firmaet er troværdigt.

Heldigvis findes der et væld af Klarna shops. Både i de danske webshops og de udenlandske. Så kan du gøre dine indkøb med en god fornemmelse i maven.

Det smarte ved afbetaling

Afbetalingsmetoden er en smart måde, hvor du kan få råd til det, du drømmer om. Måske er dit fjernsyn gået i stykker? Så vil du højst sandsynligt gerne ud og købe et nyt med det samme, i stedet for at vente til at du har sparet op. Derfor skal du købe dine produkter på afbetaling. Så skal du nemlig bare nøjes med at betale en procentdel af prisen med det samme. Når betalingen er i små bidder i stedet for et stor uoverskueligt beløb, bliver det meget nemmere for dig at håndtere.

Så behøver du ikke at bruge hele månedens budget på et nyt fjernsyn. Hvis du ikke har så mange penge at gøre godt med, er afbetaling et rigtig godt alternativ. Hvis du er på SU, kontanthjælp eller en anden lav ydelse, betyder de store beløb meget for pengepungen. Så kan betalingen af et nyt fjernsyn slå hele dit månedlige budget i stykker.

Få råd til lidt mere i hverdagen

Når du blot skal af med et lille beløb ad gangen, har du råd til lidt mere. Måske kan du endelig købe den fine sweater, som du har drømt om i noget tid. Måske bliver der råd til at tage på ferie med børnene. Der er sikkert mange ting, som du går og drømmer om at købe.

Det kan være svært at lægge ud for hele prisen på et bestemt produkt med det samme. Især hvis du har en stram økonomi. Bare fordi du ikke har så mange penge, betyder det ikke, at du skal undvære produkter.

Det er ikke alle, som har mange penge til rådighed hver måned. Nogle må klare sig med mindre.

[Total:2    Gennemsnit:3/5]