Forside Online Marketing Sådan kan fliserensfirmaer få flere kunder med online marketing

Sådan kan fliserensfirmaer få flere kunder med online marketing

545
0

I dag er det muligt for alle firmaer at hente nye kunder på nettet. Der er dog stor forskel på, hvordan det er bedst at gribe det an. Hvis du driver et firma, der lever af at lave fliserens, skal du derfor finde den bedste måde for dig at hverve nye kunder på.

Hvis du leder efter inspiration til, hvordan du kan gøre dette, vil du sandsynligvis hurtigt at opdage, at der er mange muligheder. Heldigvis bliver du i denne artikel præsenteret for de tre løsninger, der vil være bedst at give sig i kast med.

#1: Målrettet annoncering på sociale medier

De fleste firmaer kan have god succes med at annoncere på de sociale medier. I Danmark er det især på Facebook og Instagram, da det er her, at de fleste danskere er brugere. Derfor er det også oplagt, at det er noget, som du vælger at investere i.

Hvis du ønsker at gøre dette, er det meget vigtigt at have målrettet dine annoncer korrekt. Hvis de bliver vist for en masse personer, der ikke har interesse i dine annoncer, kan det nemlig koste dyrt. Derfor bør du finde et bureau eller en freelancer, der kan hjælpe dig med dette.

#2: Via affiliate marketing

Det er også en mulighed at hente kunder via affiliate marketing. Hvad det konkret betyder er, at du indgår et samarbejde med andre hjemmesideejere, som kan sende potentielle kundeemner din vej. Fordelen ved dette er, at du ikke selv skal gøre noget af arbejdet.

Ligeledes er det også en fordel, at du ikke skal betale for det, før du har fået en kunde i hus. Derfor er det også en løsning, som giver mening for langt de fleste at bruge. Vil du se et eksempel på, hvordan det kan fungere, så skal du blot besøge Fliserensguide.dk.

#3: Fokus på lokal SEO

Det er de færreste firmaer, der arbejder med fliserens, der tilbyder at køre ud i hele landet. Derimod har de ofte fokus på et afgrænset område. Er det også tilfældet for dig, er det vigtigt, at du sørger for at målrette din markedsføring mod potentielle kunder i dette område.

Det kan du naturligvis gøre på mange måder, men lokal SEO er en god måde at gøre det på. Det handler om at lave SEO-arbejde, der er målrettet lokale søgninger på Google. Dermed er du sikker på, at du kommer til at være til stede, hvor dine kunder er.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]