Forside Uncategorized Sådan holder du et vellykket firmaarrangement!

Sådan holder du et vellykket firmaarrangement!

543
0
photobooth firmafest firmaarrangement

Skal dit firma holde et arrangement for kunder, ansatte eller måske begge dele? Så er det selvfølgelig vigtigt, at alt går som planlagt. Et firmaarrangement er en fantastisk måde at vise sig frem på overfor omverdenen, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at det bliver storslået og imponerende. Det kan dog være svært at finde inspiration til at afholde et firmaarrangement – og derfor har vi her på GrowHouse forsøgt at komme med nogle idéer herunder til, hvad der skal til for, at dit næste arrangement i firmaregi bliver så godt som overhovedet muligt.

En photobooth er det nye hit til firmaarrangementer!

Du kender måske allerede til myselfie photobooths? Hvis ikke, så blev de i særdeleshed populære i Danmark efter at have været med i Løvens Hule, hvor de kunne gå derfra med alle 5 løver ombord. Sådan en myselfie photobooth til firmafest er naturligvis et hit, når det kommer til firmaarrangementer, hvor du ønsker at gøre noget særligt for dine gæster.

Det er de færreste firmaer, der vælger at hyre en professionel fotograf til et arrangement. Det er dog ærgerligt, at man ikke får foreviget nogle af de minder, som der bliver skabt. Ulemperne ved en professionel fotograf kan dog være følgende:

  1. Nogle ønsker ikke at der bliver taget billeder af dem. Disse personer kan være svære at komme udenom på billeder.
  2. Det kan blive en dyr fornøjelse med en professionel fotograf.

Med en myselfie photobooth er der i stedet mulighed for at lade det være op til den enkelte person, om vedkommende ønsker at være med på billeder eller ej. Der er nemlig mulighed for selv at vælge, om man vil stille sig foran kameraet.

Som firma har du derudover mulighed for at indsætte dit logo, når folk skal bruge billederne efter festen. Det er god branding for dit firma, hvilket blot understreger endnu engang, hvorfor en photobooth til firmafest er blevet populær.

Underholdning til firmafest

Det kan godt være svært at finde på underholdning til en firmafest. Medmindre man som selskab beskæftiger sig med meget specifikke ting, så vil man typisk have mange ganske forskellige mennesker samlet. Derfor er det vigtigt, at man forsøger at finde noget, som er underholdende for de fleste.

Der er mulighed for at finde på alt fra en komiker og en tryllekunstner til en spændende foredragsholder. Dette kommer meget an på, hvad det er for et selskab, der skal holde fest.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]