Forside Uncategorized Sådan gør du flytning af kontor så smertefrit som muligt

Sådan gør du flytning af kontor så smertefrit som muligt

286
0
flytning af kontor

Står du og din virksomhed over for en større flytning af kontor, så kan I se frem til nogle dage med hårdt arbejde. Det er aldrig specielt sjovt at skulle rykke en masse tunge ting, men det skal gøres, og derfor kommer vi herunder med nogle gode tips til, hvordan du kan gøre flytningen så smertefri som muligt.

En flydende overgang

Det handler i høj grad om, at du og dine ansatte formår at skabe en flydende overgang til det nye sted. Selvom det kan tage lang tid at flytte et helt kontor, så bør man se det som en form for teambuilding. Du og dine ansatte kommer til at arbejde uden for de vante rammer, hvilket kan være ganske sundt for en organisation at prøve.

Når flytningen er færdig, så kan det være en god idé at bruge en dag eller to på at komme ordentligt på plads det nye sted. Det er selvfølgelig vigtigt, at du og dine allierede føler sig hjemme på det nye kontor. Efter en større flytning, så er det ganske sandsynligt, at der roder lidt. Det kan gå ud over arbejdsmoralen og arbejdsmiljøet. Vær derfor ikke bange for at sætte en ekstra dag af til at komme på plads, da det i sidste ende er en god investering.

Opbevaring kan være guld værd

Ofte vil en flytning vise, at man som virksomhed har en masse ting, der reelt set ikke bliver brugt. Dette gør sig især gældende, hvis der både er tale om flytning af lager og kontor. I disse tilfælde kan det være en god idé at overveje et depotrum, hvis der er tale om genstande, der ikke umiddelbart skal smides ud. Et depotrum kan være guld værd til opbevaring, da du ofte har mulighed for at komme og gå, som det passer dig. Får I derfor pludselig brug for de ting, som I har placeret i depotrummet, så kan det nemt hentes igen. Opbevaring / opmagasinering er endvidere ikke specielt dyrt.

Flyttehjælp kan være en mulighed

Selvom vi startede med at nævne, at det kan være godt for organisationen at flytte i fællesskab, så kan der naturligvis være tilfælde, hvor en flytning simpelthen er for stor til, at dine ansatte kan overskue den. Derfor kan det gå hen at blive en sur tjans, og vi anbefaler her, at man allierer sig med et flyttefirma, der kan assistere med flytningen.

[Total:3    Gennemsnit:5/5]