Forside Annonce Sådan får du råd til iPhones i firmaet!

Sådan får du råd til iPhones i firmaet!

332
0
køb mobil på afbetaling

Det er god service at sørge for at ens ansatte har adgang til firmatelefoner – især hvis de bruger mobilen meget på deres arbejde. Når du køber en sådan mobil bør de også være rigtig gode, eftersom de netop bruges til at lave arbejde på. Og hvilket mærke er bedre indenfor mobiler end iPhone?

Læs med her og se hvordan du får råd til at købe iPhone mobiler til de ansatte i firmaet.

Benyt dig af afbetaling

Det kan godt være noget af en stor udgift for firmaet at gå ud og købe nye mobiler til alle de ansatte – især hvis disse skal være iPhones. Derfor kan det være en god idé at benytte sig af en afbetalingsservice.

Når man køber mobil på afbetaling, behøver man ikke at betale alle udgifterne på én gang men kan i stedet få lov til at betale over en længere periode.

Benyt denne service og køb iPhone på afbetaling allerede i dag. Så kan du fordele udgifterne over det næste halve eller hele år, alt afhængig af hvordan din afbetalingsaftale er sat sammen.

Sådan fungerer afbetaling

Ofte kommer man til at have en sådan aftale med afbetaling på iPhone over et par måneder – så man altså betaler et fast beløb i måneden, indtil man har betalt telefonen af igen. Nogle gange kan der være lidt forskel på hvor meget man skal betale i måneden alt afhængig af hvilken sælger du køber dine iPhone på afbetaling igennem.

Tag en god snak med det firma som du køber dine mobiler på afbetaling igennem og sørg for, at du forstår alle aspekterne ved din aftale. Det er bedre at spørge en gang for meget end for lidt.

Sæt afbetalingen ind i budgettet

Det er altid en god idé at holde sit firmabudget opdateret med alle de udgifter, som der måtte opstå. På den måde at man bedre forberedt på for eksempel, hvilke udgifter man har en bestemt måned eller i løbet af hele året.

Husk derfor at opdatere dit budget når du køber dine iPhones på afbetaling. Skriv det præcise beløb ind på dit årlige budget. På den måde har du også et bedre overblik over, hvornår du er færdig med afbetalingen.

Kan du betale det hele på en gang?

Hvis du lige pludselig finder dig i en situation, hvor firmaet er kommet til penge og du gerne vil være færdig med at afbetale dine mobiler før tid, så kan det være en god idé at finde ud af, om dette overhovedet kan lade sig gøre.

Når du laver aftalen om at købe mobiler på afbetaling, spørg da firmaet, som du køber dine iPhone igennem, hvorvidt dette kan lade sig gøre.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]