Forside Forretning Sådan bliver du en fantastisk Counter-Strike spiller

Sådan bliver du en fantastisk Counter-Strike spiller

305
0
ophold

I disse moderne tider er der efterhånden flere penge i at være god til at spille computer, end der er ved at være god til andre sportsgrene. E-sport har udviklet sig eksplosivt de senere år, og f.eks. Counter-Strike ses nu af millioner verden over – og ofte mere end 15.000 tilskuere i hallerne. Spillerne har kæmpet i mange år for at blive professionelle i sporten, og selvom det kræver meget hårdt arbejde, så kræver det også det rette udstyr og de rette tekniske færdigheder. Her kan det være en god idé at studere de professionelle for at se, hvad der fungerer for dem – dermed bliver man selv en fantastisk Counter-Strike spiller med tiden.

Øvelse gør mester – men giv dig selv en fordel overfor konkurrenterne

Som med al anden sport, så kræver det utrolig mange timer foran skærmen for at opnå den erfaring og de evner, der skal til for at blive professionel Counter-Strike spiller. De mange timer foran skærmen kan dog bruges mere effektivt, hvis man har de rette indstillinger i spillet, og her kan det være særdeles nyttigt at se på de indstillinger, som de professionelle spiller med.

Der er ingen tvivl om, at det kræver en fornuftig computer, et seriøst tastatur og mus samt en god reaktionsevne at komme helt til tops, men en lille detalje som det rette crosshair kan også have stor betydning. For de nye spillere er crosshairet det ”kryds”, som man sigter efter modstanderen med, og her kan det give en stor fordel at vænne sig til en særlig type af crosshair. Hvis du vil blive klogere på, hvilke crosshairs de professionelle bruger, så er det bare med at hoppe ind på csgocrosshairs.com. Her får du et overskueligt overblik over de forskellige typer, ligesom der er koder, som gør det muligt at bruge sigtekornene på egen hånd.

Studer statistikkerne og husk den fysiske træning

I virkeligheden kræver det meget mere end mange timer foran skærmen at blive god til Counter-Strike. Udover det gode tekniske udgangspunkt skal det taktiske aspekt også følge med, og her kan det virkelig betale sig at studere statistikkerne fra de professionelles kampe. Herudover bør man se så mange kampe, som man kan, for at få et godt indblik i taktikkerne på de forskellige maps – det kan være forskellen mellem sejr og nederlag.

Når det tekniske og taktiske er på plads, så bliver man ikke en fantastisk Counter-Strike spiller uden at lave fysisk træning ved siden af. Det er ofte et overset aspekt blandt spillerne, men en god fysisk grundform gør, at man er i stand til at koncentrere sig i længere tid af gangen. Det giver et overskud, som kan være med til at give de sidste procenter i spillet, og det er derfor noget, man bør tage seriøst ved siden af de mange timer foran skærmen. Led evt. efter nogle brugbare træningsprogrammer på nettet og bliv klogere på, hvad det kræver at blive professionel Counter-Strike spiller.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]