Forside Forretning REPEAT rykker fitnesscentret hjem i stuen!

REPEAT rykker fitnesscentret hjem i stuen!

655
0
REPEAT app fitness

Den nuværende situation gør det umuligt for et fitnesscenter at holde åbent. COVID-19 har i høj grad taget et fast greb rundt om Danmark, og derfor må fitnesscentre finde alternative måder hvorpå medlemmerne kan holdes aktive. Netop denne problemstilling har REPEAT Fitness et innovativt løsning på. Via deres nye app er det i dag muligt for både medlemmer og ikke-medlemmer at træne hjemmefra. Appen giver øvelser og guides til disse – der er med andre ord tale om et “digitalt fitnesscenter”.

Tilpassede træningsprogrammer giver brugerne et ekstra boost

Appen er indrettet således, så brugerne får tilpasset træningsprogrammer til dem selv. På den måde opnår brugerne et boost i form af, at træningen er skræddersyet og tilrettelagt den enkelte.

Appen er ganske gratis at downloade, og du kan læse meget mere om den her hos REPEAT Fitness.

Hold dig igang i hjemmet

Der er rig mulighed for at udføre øvelser i hjemmet. Det behøver bestemt ikke at være en begrænsning, selvom det naturligvis er en anelse udfordrende at skulle udføre øvelserne derhjemme.

Der findes dog en masse øvelser, man sagtens kan lave derhjemme. Er man endvidere en anelse kreativ, så er der mulighed for at komme på nogle løsninger, som gør det tilnærmelsestvist som at være i fitnesscentret (selvom vi naturligvis godt ved, at det ikke bliver det samme).

COVID-19 har medført, at rigtigt mange danskere er begyndt at gå længere ture og løbe mere. Det kan være gode metoder til at fedtforbrænde på. Derudover melder medier om, at træningsudstyr bliver revet af hylderne. Det er tegn på, at danskerne tænker på sundheden, selvom omstændighederne naturligvis gør det svært at træne, som man er vant til det.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]