Forside Forretning Pas på væskebalancen i arbejdstiden

Pas på væskebalancen i arbejdstiden

288
0
Forretningspar fører en samtale

I USA taler de meget om at sladre ved vandkøleren som en del af et sundt arbejdsmiljø. I virkeligheden handler det nok mere om vandet end sladren, for der er mange fordele ved at sørge for, at dine kollegaer får nok at drikke i arbejdstiden. Det er ikke nogen hemmelighed, at vand er sundt for kroppen, men alligevel er der mange af os, der glemmer at drikke nok i løbet af arbejdsdagen, hvilket kan have negativ indflydelse på vores overskud og koncentration.

Hvorfor vand er så sundt for kroppen

Mellem 45 og 75 % af vores kropsvægt er vand, og allerede når du begynder at føle dig tørstig er din krop begyndt at dehydrere, og du bør drikke vand for at genoprette væskebalancen.

Dine organer består af mellem 70 og 80 % vand, ligesom blodet indeholder 95 % vand. Det er altså vand, der transporterer næring rundt i kroppen og  sørger for, at organerne fungerer som de skal.

Ikke bare hjerte og lunger, men også hjernen har brug for vand for at fungere optimalt og derfor vil du blive sløv og ukoncentreret, hvis ikke du drikker nok i løbet af dagen.

Hold arbejdspladsen hydreret med en vandkøler

Vand er desværre ikke noget, der er synderligt spændende at drikke i dag, hvor vores køleskabe bugner af saftevand, sodavand og juice, mens vi drikker spandevis af kaffe, the og kakao.

Vil du gerne sørge for, at dine kollegaer eller medarbejdere får mere vand i løbet af dagen, så er en vandkøler måske løsningen for jer.

Det er ikke nødvendigt at skule investere i et kæmpe anlæg, nu hvor der findes drikkevandskølere i flere størrelser. Det er nemlig muligt at finde en løsning både til store og små firmaer eller endda private. Koldt vand er bare mere lækkert og indbydende end et lunkent glas fra vandhanen. Flere og flere virksomheder får derfor installeret vandkølere som en del af kantinen eller i forbindelse med kaffemaskinen, så det er nemt og hurtigt at snuppe et glas vand på farten.

Vand som booster

Energidrikke sælger som aldrig før, men vidste du, at du bare ved at drikke tilpas mængder vand kan holde kroppen i balance og afhjælpe nogle af de symptomer, du ellers ville snuppe en energidrik for. Ved at drikke nok vand kan du slippe af med hovedpine, koncentrationsbesvær, problemer med at huske og træthed. Er du interesseret i at vide mere, så kan du læse om de forskellige løsninger hos Waterpoint.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]