Forside Forretning Online dating er blevet en kæmpe industri

Online dating er blevet en kæmpe industri

179
0
Dating

Online dating boomer i Danmark i disse år. Flere og flere singler (og ikke singler) opretter profiler på diverse online dating sider. Danskerne vrimler frem på de mange populære dating tjenester i håb om at finde kærligheden. Og netop udbuddet af online dating portaler er efterhånden blevet så stort og så varieret, at der er sider for enhver smag. Det er det, vi danskere kan lide. Vi kæmper for og tror på, at et eller andet sted på den anden side af skærmen, der sidder vores drømmepartner. Denne drømmepartner bliver jagtet med spredehagl på mange forskellige sider på en gang.

Danskerne jagter kærligheden via nettet

De online dating sider er uden tvivl blevet vores foretrukne våben i jagten på kærligheden. I en presset hverdag med job og fritidsinteresser er der ikke altid tid til at gå i byen og jagte drømmepartneren, som man jo gjorde førhen. Derfor bliver det for mange af os på internettet hjemme fra sofaen af. Her kan du møde uendeligt mange potentielle partnere. Det tager kun få sekunder at tjekke deres billeder og profil ud for at vurdere, om der er potentiale. Herefter kan man fortsætte til næste niveau ved at skrive med vedkommende, hvor end man nu befinder sig.

At danskerne er vilde med online dating kan tydeligt ses på medlemstallene på et par Danmarks mest populære dating sider. Flere af dem ligger på flere hundred tusinde bruger og de er alle stigende. Hvis du vil vide mere om de forskellige muligheder og se, hvilken side, der passer til netop dig, så klik videre til Datingtjek.dk.

Datingsiderne kæmper om brugerne

Den enorme efterspørgsel på dating sider gør online dating til en kæmpe industri. Der er enormt mange danskere, der dagligt jagter kærligheden på nettet, så selv de mindre beløb, som siderne opkræver for at have en profil på deres side, løber op i store summer. I og med mange singler har flere profiler på flere forskellige portaler, bliver der altså smidt masser penge i online dating.

Det er disse penge, som dating siderne jagter for fuld udblæsning. Eksempelvis boomer internet af annoncer og opfordringer fra dating siderne, der forsøger at minde singlerne om deres tørst efter at finde en partner. Online dating har altså efterhånden lagt sig ud over det meste af internettet, og med adskillige reklamer i TV også, er det beviseligt blevet en stor industri.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]