Forside Forretning Når gulvet i produktionshallen skal friskes op

Når gulvet i produktionshallen skal friskes op

305
0
Produktionshal

Er din virksomhed flyttet til nye lokaler, eller trænger gulvet i din produktionshal bare til at blive frisket op, så kan du med fordel få lagt et gulv af polyurethan.

Foruden at det er et ret flot gulv, så er der også så mange fordele ved et gulv i dette materiale, at du vil glædes over det både nu og i fremtiden.

Fordelene ved et polyurethan gulv

Fordelene ved denne type gulv står nærmest i kø. Derfor er der mange slags produktionsvirksomheder, der kan have gavn af at få lagt sådant et.

Fordelene er blandt andet følgende:

  • Velegnet både ude og inde
  • Enormt slidstærkt
  • Blød og fleksibel overflade
  • God gangkomfort
  • Lyddæmpende effekt
  • Resistent over for de fleste væsker
  • Tåler varme op til 120 grader
  • Rengøringsvenligt

Det er således særdeles velegnet som gulv for en bred vifte af virksomheder. Som en ekstra, men vigtig bonus, så er et polyurethan gulv også smukt at se på, og det holder sig flot i virkelig lang tid.

Det praktiske gulv

Selvom selve gulvet i en produktionshal måske ikke er det, der har det største fokus, så er det alligevel en ret vigtig del af et rum.

Hvis det for eksempel hurtigt bliver grimt og kedeligt at se på, eller det er hårdt eller anstrengende at gå på, så kan det have en negativ indflydelse på medarbejdernes arbejdsglæde. Hvis det har en ubehagelig rumklang, så kan det også være anstrengende i sig selv. Set i det perspektiv, så er et polyurethan gulv et meget behageligt bekendtskab. Det er netop praktisk, da du undgår alle de nævnte gener.

Velegnet til mange virksomhedstyper

Nogle virksomheder har en produktion, der sviner en del, andre gør overhovedet ikke. Uanset hvordan det forholder sig med din virksomhed, så vil et polyurethan gulv være en god løsning.

I en pakkehal vil det også være en god løsning. Det kan nemlig absorbere den rumklang og dårlige akustik, der ofte kan være i en stor hal med højt til loftet. For medarbejderne er det også rart, at gulvet er blødt at gå og stå på, når de skal opholde sig på det en hel arbejdsdag.

På et værksted er det helt oplagt at få lagt et gulv af denne kaliber, som er modstandsdygtigt over for nærmest enhver form for væske- og varmepåvirkning. Og så er gulvet tilmed nemt at gøre rent og dermed nemt at holde flot.

Et gulv af polyurethan er det oplagte valg for rigtig mange virksomheder – måske inkl. din virksomhed.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]