Forside Annonce Miniguide: Optagelse af lån i en krisetid

Miniguide: Optagelse af lån i en krisetid

224
0
bank

Annonce

Vi befinder os midt i en stor krise. Det er næppe gået din næse forbi. Er du også påvirket af krisen, og har du brug for økonomisk hjælp, så læs videre.

Selvom ikke alle er lige hårdt ramt, så er det en kendsgerning, at rigtig mange mennesker lider i disse måneder. En pludselig opstået konkurs kan efterlade mange danskere uden job og løn, hvilket ikke blot vil påvirke den enkelte person, men også alle personerne omkring vedkommende. Det kan som konsekvens af dette komme til at knibe med at finde penge til huslejen, forsikringerne og noget så livsvigtigt som mad.

Når man har svært ved at finde midler til alt fra husleje til mad, så kan man godt føle sig lidt desperat. I sådan en situation kan det lette valg være at optage et lån, men det er ikke altid den rette løsning. Netop dét at optage lån i en krisetid er omdrejningspunktet for artiklen.

Husk: Der er alternativer til lån

Man kan let komme til at træffe en dårlig beslutning, hvis man tænker, at et lån er den eneste måde, hvorpå man kan løse en økonomisk udfordring. I langt de fleste tilfælde vil der være op til flere alternativer.

Det bedste alternativ til at låne penge er at arbejde med at nedbringe sit forbrug, så man på den måde kan frigøre penge til de vigtigste ting. Måske kan du droppe dine streamingtjenester eller dit abonnement på måltidskasser for at finde midler til husleje. Det er svært at give afkald på ting, som har skabt glæde i en hård og travl hverdag, men det kan blive nødvendigt, hvis man er berørt af krisen.

Har du overvejet alternativerne, men er du i sidste ende kommet frem til, at et lån, f.eks. et forbrugslån, er det rette valg, så kan du hurtigt handle på det. Du kan f.eks. optage et forbrugslån hos Santander nu, hvis et lån på mellem 10.000 og 350.000 er netop, hvad du har brug for.

Har du brug for at låne? Så gå efter det billigste lån

Skal du endelig låne penge, så bør du gå efter lånet med de laveste samlede omkostninger. Dette kan findes via en sammenligning, når du har indhentet flere lånetilbud.

Er du under uddannelse, så kan du med god grund optage et studielån, der er betydeligt billigere end de gængse forbrugslån. Har du for længst afsluttet din uddannelse, men har du til gengæld dit eget hus, så kan du måske låne i husets friværdi. Det er ligeledes en billig låneform, der kan tages i brug, hvis der mangler penge på kontoen.

Den rette rådgivning er guld værd

Har du tidligere truffet nogle dårlige beslutninger, fordi du ikke har benyttet dig af økonomisk rådgivning, så bør du ikke begå den samme fejl igen. Der findes massevis af dygtige folk, der kan yde den fornødne rådgivning. Nogle af disse fagpersoner gør det faktisk helt gratis, så du skal ikke engang frygte en stor regning. Du kan f.eks. tage kontakt til Forbrugerrådet Tænk for økonomirådgivning.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]