Forside Annonce Leje af stillads vs køb af et nyt stillads

Leje af stillads vs køb af et nyt stillads

482
0
leje af stillads på nettet

Står I og mangler stillads? Tænker I over, hvad der er den bedste mulighed – købe eller leje af stillads? Det kan selvfølgelig være forskelligt alt efter hensyn og behov. Men de fleste tilfælde, giver det bedst mening med leje af stillads.

Du slipper for mange irriterende ting, hvis du bare lejer. Du skal ikke have en masse stilladser stående, når de ikke er i brug. Det er ikke altid lige at finde et sted, hvor de kan stå i fred og gratis.

Du slipper også få at skulle af med en hulens masse penge, du ikke ved, hvornår kommer tilbage. Så lej stillads!

Skal vi altid købe?

Vi har ofte en idé om, at der penge at spare hvis vi køber. For så ejer vi jo det, vi køber. Men der udgifter, der hører med. De udgifter skal jo kunne være kunne være i overensstemmelse med indkomsten

Så der ikke står købte, gode stilladser, I aldrig gør brug af. De står bare og samler støv. Og hvordan er det så de fungerer, når de endelig skal bruges igen? Slip for alt det bøvl og lej stilladser fremover.

Leje har visse fordele

Leje af stillads har fordele, fordi du ikke skal til at eje noget. Du skal kun tænke på at gøre brug af stilladset, og selvfølgelig have respekt for det lejede stillads. Men du slipper for en masse forpligtelser.

Du slipper for at skulle finde plads til stillads, du slipper for at skulle af med en masse penge. Og du får et stillads, du ved virker, for det bliver faktisk brugt.

På siden finder du priser på lejet stillads, der er væsentlig mere fornuftigt end at købe dem selv. Hvis det skulle kunne svare sig, skal du bruge stilladset hele tiden. Sådan hører det jo ikke sammen. Lej det stillads og lad vær med at køb. Lad den store pengepung blive i lommen og find smilet frem.

Det er forsøget værd

Som et minimum kan I jo prøve det ad. Det kan være I finder ud af, at det ikke kan betale sig. Eller måske finder i ud af det modsatte, at det kan svare sig. Der er i virkeligheden ikke noget at tabe, så giv det et skud. Der står stilladser og venter på, at du ringer og lejer dem. Giv det et skud. Det kan være en god økonomisk fordel at leje fremfor at købe.

Alle stilladser er desuden ikke ens, måske skal I bruge noget helt andet næste gang I bruger stillads. Det kan sagtens være tilfældet, så er det kloge at leje. Hvorfor blive ved med at købe nyt, når der er noget perfekt til rådighed og til billige penge? Lej stillads og oplev de mange fordele.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]