Forside Forretning Lej photobooth fra myselfie

Lej photobooth fra myselfie

648
0
lej photobooth til fest

Annonce

Står I i virksomheden og skal afholde et arrangement? Det kunne eksempelvis være en julefrokost eller blot en hyggelig aften for alle medarbejdere? Så kan der være rigtig god idé i at overveje hvilke tiltag, der kan være med til at sætte et smil på læben hos medarbejderne.

Trivsel i hverdagen blandt medarbejdere er alfa og omega for, at der leveres til det yderste. Det er også derfor, at små arrangementer og sjove tiltag til disse kan være med til at øge produktiviteten samt mindske det antal medarbejdere, der opsiger sit job.

Det koster hvert år virksomheder ekstremt mange penge, når medarbejdere ikke er motiveret til at gøre deres job eller de ganske enkelt siger op, fordi jobbet og arbejdspladsen ikke er tilfredsstillende.

Photobooth leje kan være det rigtige valg

Skal der være fest, så lad der være fest! Det har du nok hørt før, og her på siden slår vi et slag for, at man i dén grad lader der være fest.

En af måderne hvorpå du kan få aktiveret dine medarbejdere til en sådan fest, er ved at leje en såkaldt photobooth (nogle kalder det også en selfie maskine eller selfiebox). På den måde slipper du for at skulle have en fotograf til festen, der skal forevige de sjove stunder, og du får endvidere folk selv til at tage initiativet.

Lej photobooth fra myselfie ved at følge linket.

Sørg for at planlægge et godt stykke tid i forvejen

Skal du stå for at planlægge festen, så er det en god idé at gå igang med planlæggelserne et stykke tid i forvejen. Der kan ofte være en del penge at spare, hvis du vælger at planlægge i god tid. Derudover sikrer du også, at du kan booke de ting, der ny engang skal være til festen. Ofte kan man komme ud for, at man er for sent ude, og pludselig er de ting, man gerne vil have med til festen ikke tilgængelige mere.

Sørg derfor for at booke din photobooth eller lignende i god tid! Hvad end dine medarbejdere arbejder med content marketing, SEO eller Facebook Annoncering, så er det altid en god idé at skabe en god og sund kultur blandt medarbejderne.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]