Forside Annonce Lej et telt til næste firmaarrangement

Lej et telt til næste firmaarrangement

452
0
telt til firmafest

Nogle chefer ser firmaarrangementer som et nødvendigt onde, hvis man skal kunne holde på sine medarbejdere. Sådan behøver det dog ingenlunde at være. Selvom man er den mest kyniske chef i landet med øjnene stift rettet mod bundlinjen, kan det nemlig sagtens betale sig at afholde et par firmaarrangementer i løbet af året – og så skal der selvfølgelig tænkes over leje af telt.

Først og fremmest kan det, som nævnt ovenfor, være en instrumental del af at holde medarbejdere længere tid på arbejdspladsen. Ikke nok med at de oplever den gode oplevelse, det er at kunne være med til et sådant arrangement, så føler de sig også i langt højere grad som en del af et større fællesskab.

Derfor skal der holdes firmafest

En firmafest er nemlig ikke bare en firmafest. Det har også mulighed for at være så meget andet. Lige meget om det er en fest eller et helt andet firmaarrangement, så er det nemlig firmaets mulighed for at kunne sige tak til sine medarbejdere. Derudover er det dog også en mulighed for medarbejderne til at mødes på kryds og tværs af normale venskaber og afdelinger, hvilket i sidste ende kan være enormt godt for firmaet.

Hvis man som medarbejder ikke føler sig tryg ved sine chefer eller kollegaer, så er chancen for, at man snakker med dem eller tager sig af dem langt mindre. Særligt i større virksomheder er venskaber, eller i hvert fald bekendtskaber på tværs af afdelinger og evner, også enormt vigtige, fordi det er den slags, der holder et firma sammen og får det til at køre som en velsmurt maskine.

Hvad skal vi lave?

Men hvad skal man så arrangere til sådan et firmaarrangement. Det er som oftest her ledelsens kreativitet bliver sat på prøve, men som oftest behøver man ikke diske op med særlig meget til en firmafest. Det vigtigste er jo som sagt, at medarbejderne får lært hinanden at kende eller i hvert fald kan mødes i en ny kontekst.

Det oplagte eksempel er den klassiske sommerfest, hvor man lejer et telt, serverer noget god mad og så ellers kalder til fri leg. Det kan sådan set også være en ganske fin strategi. Særligt det med leje af telt kan faktisk være smart i rigtig mange sammenhænge, når det kommer til firmaarrangementer. Så er man nemlig ikke bundet til virksomhedens lokaler, der ofte har stærke konnotationer til alt andet end en hyggelig sommerfest.

Netop derfor kan leje af telt også sagtens virke, selvom HR har været en smule mere kreative og har arrangeret fælles leg, teambuilding eller noget helt tredje. Igen bør det dog understreges, at aktiviteten ikke tæller det store. Det gør muligheden for snak, venskab og forståelse dog i allerhøjeste grad.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]