Forside Forretning Lej en kok til julefrokost i virksomheden!

Lej en kok til julefrokost i virksomheden!

107
0
Kok til julefrokost

Så står julen for døren, og dermed er julefrokostsæsonen skudt i gang. Der er mange måder at skrue en julefrokost sammen på, men det er vigtigt at overveje, hvilke knapper man vil dreje på, når man planlægger årets julefrokost i virksomheden. Et utroligt vigtigt element er, hvad I skal have af mad til julefrokost.

Hvis I holder den på en restaurant, er der en god chance for, at resultatet bliver godt, både hvad angår mad til julefrokost og drikkevarer. Men det bliver meget hurtigt en dyr fornøjelse. Man kan selvfølgelig også få julefrokost ud af huset. Ved at holde virksomhedens julefrokost i egne lokaler er der penge at spare bl.a. på drikkevarerne. Derudover bestemmer I selv, hvornår festen slutter, og det bliver mere privat.

Julefrokost ud af huset

Desværre er mange cateringløsninger præget af slatten salat, udkogte kartofler og grå culotte. Varmekasser, termobokse og aluminiumsbakker gør sjældent noget godt for frisklavet mad, og det hjælper sjældent, at maden laves til mange mennesker på en gang.

Heldigvis findes der et alternativ! Chefmade har revolutioneret catering i Danmark, så I kan få julefrokost ud af huset til jeres virksomhedsarrangement med egen kok. Med egen kok til julefrokost kan I være sikre på kvalitetsmad til tiden, lige meget om det er den klassiske mad til julefrokost, eller I skal have noget helt andet.

Ønsker I at leje en kok til julefrokost, så se mere her: https://www.chefmade.dk/tema/jul

Mad til julefrokost med egen kok

Hos chefmade udvælges restauranterne ud fra 3 kriterier: Kvalitet, service og personlighed. Det betyder, at smagsoplevelsen altid er i centrum for en smagfuld helhedsoplevelse, hvor I bliver forkælede af nogle af Danmarks dygtigste kokke.

Konceptet er enkelt. Lige meget om I skal have klassisk dansk julefrokost, fin fransk gourmet eller street food til jeres virksomhedsarrangement, så forbereder kokken alt, hvad der kan forberedes hjemme i restauranten. En time før arrangementet kommer kokken og færdiggør alt, hvad der ikke kan laves færdig på restauranten. Det betyder, at kødet bliver færdigstegt, sovsen varmes op og smages til, og alt kommer på tallerkenen i rette tid lige inden servering. På den måde sikres restaurantkvaliteten til jeres julefrokost.

Når maden er spist, og alle medarbejderne er mætte og glade, tager kokken opvasken og gør rent i køkkenet, så I kan koncentrere jer om at have en god julefrokost og fejre året, der er gået med fantastisk mad til julefrokost.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]