Forside Forretning Hvordan forkæler man en succesfuld forretningsmand?

Hvordan forkæler man en succesfuld forretningsmand?

560
0
Forretningsmand

Det er ved at være juletid, og man vil gerne forkæle sine nærmeste. Man har året igennem set ham arbejde røven ud af bukserne. Måske har han været meget udenlands eller skulle tale i telefon og svare på mails hele tiden. Men han er succesfuld, og man under ham det. Hvordan kan man så vise det og forkæle ham?

Man kan finde en særlig ting at give

Det kan være, at du allerede ved, at han elsker en særlig cognac eller et særligt mærke af skjorter. Men hvis du virkelig vil forkæle ham, skal du måske overraske ham og derfor finde noget, som han ikke regner med. Er der noget, som I mangler derhjemme, noget som du ved er en helt særlig luksus for ham? Det kan være, at han tit har talt om, at han gerne vil have denne her eller dette her, men aldrig fået taget sig sammen til at få det købt. Det kunne f.eks. være det helt rigtige golfsæt eller et specielt ur. Måske har han det meste, måske har han ikke særlig mange ønsker. Du finder om ikke andet moderne gaver til ham i form af ure, barbergrej, køkkenknive og gadgets på linket. Hvis han har det hele, kan det dog være svært at finde noget ordentligt og reelt at give ham. Derfor kan det være lettere med oplevelsen – og samtidig mere overraskende og mindre forudsigeligt. Hvis du synes, at han mangler pæne skjorter, kan du jo godt give ham det men samtidig give ham en forkælende oplevelse for at sætte prikken over i’et.

Oplevelsen, der overrasker

Hvis du nu er nået dertil, at du vil give en oplevelse, men har svært ved at finde en – ja, så giver det god mening at lade dig inspirere. Der er masser af oplevelser, der forkæler ham. Du kan give et eksklusivt wellnessophold, en romantisk tur til en storby, han altid har talt om, eller måske en tur i ballon eller helikopter. Det kan også være, at du ved, at han elsker sejlads eller dykning. Så giver det jo mening at finde en oplevelse, der matcher dette. Det vigtigste er jo for dig, at du gør ham glad og forkæler ham. Hvordan ved du bedst selv – måske ved du det bare først mere specifikt, når du er blevet mødt af de mange forskellige oplevelser, som han kan få af dig. Hvis det skal være romantisk, er de fleste af oplevelserne heldigvis for to.

[Total:2    Gennemsnit:5/5]