Forside Annonce Gellak: Derfor er denne type neglelak blevet så populær

Gellak: Derfor er denne type neglelak blevet så populær

691
0
gellack

I løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere populært at få ordnet negle. Det er muligt at få lavet alt fra kunstige negle til lakering af naturlige negle mange forskellige steder i landet. Gellak er en type af neglelak, som især er blevet meget populær på området, hvilket ikke er uden grund. Denne type lak har nemlig en lang holdbarhed og fås i et hav af forskellige farver.

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvad gellak er, og hvorfor det er blevet så populært at anvende. Læs med og bliv klogere på, om denne form for neglelak er noget for dig.

Længere holdbarhed end almindelig neglelak

Gellak er en neglelak, som er blandet med en form for gele, hvilket også navnet antyder. Dette betyder, at lakken ikke kan lufttørre som almindelig neglelak, men kræver i stedet enten UV-lys eller LED-lys. Denne formel betyder dog, at lakken ikke skal tørre særlig længe, samtidig med at dens holdbarhed er ekstralang.

Vi har alle prøvet at bruge tid på at lægge traditionel neglelak, som efterfølgende er begyndt at skalle af i løbet af få dage. Dette er anderledes med gellak, som har en holdbarhed på op til 14 dage. Du er således garanteret smukke negle i markant længere tid ad gangen.

Fås i et stort udvalg af farver

En anden god grund til, at gellak er et populært valg, er, at lakken fås i mange forskellige farver. Uanset om du er til neutrale nuancer på neglene eller mere spraglede farver, så kan du altså få en gellak, som passer til dig.

Hvis du har 2-4 forskellige lakker, så er du godt dækket ind i forhold til diverse outfits og anledninger.

Kan påføres uafhængigt af tid og sted

Det er både muligt at få professionelle til at lægge neglelakken, men du kan også selv gøre det og stadig opnå et smukt og holdbart resultat. Det er forholdsvist nemt og hurtigt at påføre lakken på både tæer og fødder, hvilket betyder, at du kan gøre det hjemme hos dig selv.

Du slipper for at skulle booke tid hos en negledame og bruge tid på at komme frem og tilbage til hende. Sæt dig i stedet i sofaen foran fjernsynet med dit gellak-kit, og lav smukke negle på dig selv, lige når det passer dig. 

Nemt og hurtigt at købe online

Kunne du tænke dig at prøve kræfter af med gellak hjemme, så er det både nemt og hurtigt at købe diverse startkit online. Hos Nailster finder du tre forskellige sæt, som indeholder alle de ting, som du har behov for, for at lave flotte og holdbare negle derhjemme. 

Klikker du ind på hjemmesiden, kan du finde mange flere informationer om de forskellige produkter og tilbehør samt diverse vejledninger, så du kan vælge det helt rigtige sæt til dig. Hos nailster.dk er du sikret en tilfredshedsgaranti med 30 dages fuld returret, og du har derfor rig mulighed for at prøve produkterne af.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]