Forside Annonce Forretninger introducerer i stor stil køb på afbetaling

Forretninger introducerer i stor stil køb på afbetaling

472
0
køb på afbetaling i forretninger

Driver du i dag en webshop, så kender du sikkert allerede til betalingsløsningerne ViaBill og Klarna. Hvis ikke, så er det på tide, at du lærer dem at kende – de kan nemlig blive meget vigtige for Jer i markedsføringsøjemed. Hvad end I driver trafik ind via Facebook eller SEO, så kan der være store fordele i at tilbyde de besøgende at kunne købe på afbetaling.

Når man sælger varer, der koster flere tusinde kroner, så siger det sig selv, at muligheden for afbetaling kan kaste nogle fordele af sig. Man må dog ikke undervurdere hvor mange, der rent faktisk også køber eksempelvis tøj eller pizza på afbetaling.

Har man derfor ikke betalingsmuligheden køb på afbetaling implementeret i sin forretning, så risikerer man desværre at miste en del potentielle salg.

Hvordan implementerer man funktionen?

Dette afhænger naturligvis af, hvad det er for en funktion, du gerne vil have implementeret. Er det ViaBill, du gerne vil have på din shop? Eller er det Klarna? Måske ønsker du selv at tilbyde kunderne en form for afbetalingsmulighed?

Hvad end du hælder mest til det ene eller det andet, så er det nogle sunde overvejelser at gøre sig hurtigst muligt. Hvis det kan øge din gennemsnitlige ordreværdi eller øge din konverteringsrate, så er tiden brugt godt ud på at få implementeret den løsning, der passer bedst i din forretnings tilfælde.

Nogle kunder er glade for at kunne afbetale

Det kan godt være en smule svært at få økonomien til at hænge sammen som forbruger. Derfor kan nogle forbrugere rigtigt godt lide at få muligheden for at afbetale større beløb. Det gør nemlig, at vedkommende ikke skal ud og betale en masse penge med det samme, men kan derimod klare købet med lidt mindre afbetalinger. Det kan pludselig gøre det markant mere overskueligt.

Test om det kan betale sig for dig

Vælger du at bruge ViaBill eller Klarna, så er der også nogle udgifter forbundet med det. Du skal sørge for nøje at udregne, om det kan betale sig for dig at implementere disse. Ellers risikerer du, at det bliver en underskudsforretning, og det ønsker du naturligvis ikke.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]