Forside Forretning Følg med i nyheder omkring startups

Følg med i nyheder omkring startups

201
0
aviser om iværksætteri

Det er ekstremt spændende at følge med i, hvad der sker ude i den store verden for startups. I Danmark er vi svært glade for iværksættere, der formår at sætte Danmark på verdenskortet, og derfor kan det også være uhyre spændende at følge med i, hvad der sker ude i verden.

Det kan dog være svært at vide, hvad det er for nogle hjemmesider og online aviser, man bør følge med i. Der findes et hav af forskellige aviser, der løbende deler historier omkring danske iværksættereventyr. I nedenstående skriv vil vi give dig nogle gode tips til, hvor du med fordel kan følge med henne, hvis du ønsker at følge nøje med omkring iværksætterscenen i Danmark.

Online aviser og medier gør det godt

Du kan naturligvis følge med her på GrowHouse.dk. Vi har dog ikke ressourcerne til at gøre det ligeså ofte og kontinuerligt som nogle af de større medier i Danmark kan. Herunder finder du en liste over online aviser, du med fordel kan holde øje med, når du har lidt tid tilovers til at læse omkring danske startups.

Vi skal skynde os at sige, at du godt kan opleve, at der på nogle af disse sites skal betales for adgang.

  • Børsen.dk – Her skrives der omkring virksomheder og erhvervslivet i hele Danmark.
  • JP.dk – Her skrives der ofte omkring startups, som gør sig glædeligt bemærket.
  • Vores-Avis.dk – Et fornuftigt nyhedsmedie, som primært beskæftiger sig med Nordjylland.
  • Penge.dk – Her finder du nogle af de lidt tungere artikler omkring emner såsom pension og pensionsopsparing. Det kan være ganske lærerigt.

Ovenstående medier er blot et udpluk af de medier, hvor du i dag kan følge med i iværksætteri i Danmark.

Følg med på de sociale medier

Ofte har du mulighed for at følge rigtigt godt med på de sociale medier. Selvom mange mener, at der er en masse støj på eksempelvis Facebook, så er der også en masse fornuftige Facebook Grupper, hvor du kan følge med i iværksætteri. Nogle eksempler på grupper:

  • Iværksætter Netværk
  • Ungiværk

Du kan med fordel følge med herinde, hvis du ønsker et bedre indblik i, hvad det vil sige at være iværksætter.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]