Forside Annonce Find en ligesindet partner – 3 gode råd

Find en ligesindet partner – 3 gode råd

1197
0
elitedater

Datingverdenen er ikke for alle, og det kan være umådeligt svært at finde én, som passer perfekt.

Mange har en del kriterier eller lignende, som de forventer en eventuel ny partner skal leve op til. Det er ofte baseret på tidligere partnere, og de dårlige erfaringer derfra har medført, at man nu ved, hvad man er til, og hvad man ikke er til.

Her er IQ og lignende faktorer tit en vigtig del. Er man selv højt akademisk uddannet, kan et forhold til en uden uddannelse vil et forhold i længden ikke være stimulerende nok, og der vil være en konstant ubalance.

Undgå dette ved at blive elitedater, som har høje forventninger til sig selv og den nye partner.

Undersøg de forskellige platforme

Der findes hundredvis af forskellige online sider og platforme, hvor man kan finde kærligheden, eller blot date lidt løst og fast.

Har man høje kriterier til ens date, så vil nogle særlige sider anbefales. Denne side er perfekt til den kloge og sofistikerede elitedater.

På dette site har alle høje forventninger, og dermed er man sikret at møde en ligestillet. Så er den intellektuelle samtale garanteret, og der vil være god balance med det samme.

Vær ikke bange for at have høje standarder

Selvom datingverdenen er vild og favner bredt, så er det et godt råd at have høje standarder. Der findes så mange mennesker, selv i Danmark, så der skal nok være det perfekte match til dig.

Måske der kommer til at være nogle frøer, som skal kysses, før prinsen eller prinsessen findes, men hvis du på forhånd har aftalt nogle standarder med dig selv, vil du have klart flere gode oplevelser end dårlige.

At du er klar i spyttet omkring hvad du vil, vil også ofte tiltrække de rigtige. En stærk mand har brug for en stærk kvinde, og sådanne er tiltrukket af ambitioner, vilje og drift fremad. Ikke dermed sagt at man ikke skal kunne gå på kompromis i et eventuelt forhold, men bundlinjen kan lige så godt forblive høj, hvis begge parter kan lide det.

Nyd dit datingliv, så længe det varer

Målet med dating er ofte at finde den partner, som man vil dele resten af sine dage med. På trods af det, så kan selve datinglivet være en god periode, hvor man lærer meget om sig selv.

Husk det undervejs, også når det ser mest sort ud. Datinglivet er meget frit, og denne frihed er svær at finde andre steder i livets faser. Arbejd med dig selv, og nyd at du kun skal tage ansvar for dig selv og dine egne tanker samt behov.

Så kan du endnu bedre nyde dit nye forhold.

[Total:2    Gennemsnit:5/5]