Forside E-Handel Få råd til dine annoncer – sådan gør du!

Få råd til dine annoncer – sådan gør du!

1623
0
Likviditet i virksomheden

Har du stået i en situation, hvor der har været grundlag for at skrue maksimalt op for dine annoncer, men hvor det simpelthen ikke har kunnet lade sig gøre, fordi likviditeten i din forretning ikke kunne følge med? Vi kender det – og herunder vil vi give dig nogle gode tips og tricks til, hvordan du undgår, at det sker igen.

LÆS OGSÅ: Dagens tip – Sæt Facebook Remarketing op i dag!

At have likviditet nok er nemlig et problem hos langt de fleste virksomheder, hvorfor der er nogle helt konkrete ting, som du bør være opmærksom på.

Sådan får du likviditeten til at skrue op for dine kampagner

Kniber det med pengebeholdningen i bankkontoen, men er der grundlag for at maksimere omsætningen ved at skrue op for annoncerne, så overvej følgende:

  • Hvor hurtigt får du omsætningen ind på din bankkonto? Hvis dit cash-flow er godt, så vil omsætningen komme hurtigt ind, så disse penge kan geninvesteres med det samme. Det kan her være en god idé at forhandle med din betalingsudbyder, for derved at forhandle nogle bedre aftaler på plads. Husk at bruge argumentet at I kan skabe mere omsætning, hvis i får pengene hurtigere ud.
  • Overvej om der skal hentes likviditet ind udefra. Det kan være en nødvendighed, selvom det aldrig rigtigt er sjovt at optage et lån. Ønsker du at læse mere omkring øget likviditet samt rådighedsbeløb, så kan du læse mere hos Pengelån, der er en online rådgivningsportal indenfor lån og finans.
  • Kan du spare på andre marketingkanaler? Hvis du kan maksimere dit afkast ved at benytte én kanal fremfor en anden, og har du begrænset likviditet til rådighed, så bør du bruge pengene dér, hvor du får mest ud af det.

Likviditet og cashflow er noget af det vigtigste at have styr på i en virksomhed. Se blot nedenstående video, hvor begrebet cash-flow bliver forklaret på fremragende vis:

 

En kassekredit kan også gå hen og blive nødvendig, hvis I står og skal bruge mere lager, end hvad jeres likviditet tillader. Her skal man dog være forsigtig og have styr på økonomien bag. Vi anbefaler at læse op på likviditet, investering i firma og andet virksomhedsrelateret her hos SKAT.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]