Forside Forretning Et system til tidsregistrering er vitalt for mange virksomheder

Et system til tidsregistrering er vitalt for mange virksomheder

474
0

Der er mange virksomheder, der kan have stor gavn af et system til tidsregistrering. Det er tilfældet for alt fra freelancere til store virksomhed med flere hundrede ansatte.

Lever man af at levere serviceydelser, sker det som regel på timebasis. Derfor er det afgørende, at man ved, hvordan tiden bliver fordelt mellem de forskellige projekter, man har inde.

Mange tænker, at man sagtens kan holde styr på dette, uden at have et systemet til formålet. Selvom det kan virke sådan, er det bare ikke tilfældet. Derfor bør man ikke tøve med at investere i et system til formålet.

Kan være en stor hjælp for freelancere

Hvis du arbejder som freelancer, er det vigtigt, at du ved, hvordan din tid bliver brugt. Samtidig er det også vigtigt, at du ikke bruger for meget tid på at holde overblik over det.

Det skyldes, at du som freelancer er afhængig af, at din tid udnyttes bedst muligt. Hvis du ikke leverer produktivt arbejde, koster det dig penge, da du selv skaber din indkomst.

For at sikre, at du ikke bruger tid på at holde styr på, hvor lang tid, der er brugt på dine forskellige projekter, kan du med fordel benytte dig af tidsregistrering med Projectum.

Hold øje med, om din ansattes tid udnyttes

Når du driver en virksomhed med mange ansatte, er det afgørende, at du sikrer, at deres tid udnyttes optimalt. Er det ikke tilfældet, betaler du nemlig løn for ingenting.

Derfor er det afgørende, at du gør, hvad du kan for at sikre dette. Har du et system, der registrerer, hvordan dine ansatte bruger sin tid, vil det være betydeligt lettere at sikre dette.

Af denne grund bør du ikke tøve med at investere i et sådant system. Det kan vise sig at være en god investering, der kommer mange gange igen, hvis det fører til, at dine ansattes tid udnyttes bedre.

Gør det lettere at fakturere

Når man skal fakturere kunderne, er det sommetider afgørende, at man ved, hvor meget tid, der er brugt på opgaven. Her kan man forsøge at komme med et skud fra hoften – eller man kan vælge at være på den sikre side.

Har man et system til at holde øje med dette, bliver det ikke blot nemmere at fakturere sine kunder. Man er også sikker på, at man får sendt den korrekte regning afsted.

Mange oplever, at de ender med at kunne forøge deres fakturaer, fordi de har implementeret tidsregistrering i deres virksomhed. Dermed er de sikre på at få betaling for al den tid, der er blevet brugt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]