Forside Forretning Er din virksomhed klar til mors dag anno 2020?

Er din virksomhed klar til mors dag anno 2020?

579
0
Mor og datter

Mors dag er en mærkedag, som mange gør noget ud af. Det er en dag, hvor mødre over hele landet bliver forkælet lidt ekstra. Der bliver derfor købt mange gaver til mor op til den dag. Ofte er det blomster eller chokolade. Nogle er mere kreative.

Er I kreative i din virksomhed, så kan I sikkert også få del i salget op til mors dag. Det er jo ikke kun blomster og chokolade, man kan give sin mor.

Hvad er mors dag?

Mors dag er en amerikansk tradition, der er kommet til Danmark. Her i landet har vi fejret den siden 1929. Det er en mærkedag for mødre, og på dagen takker vi vores kvindelige ophav for det arbejde, hun udfører.

Mors dag falder på den anden søndag i maj, så i 2020 er det den 10. maj. På mors dag er det normalt at gøre noget specielt for sin mor. Det kan være at give hende en gave, at besøge hende eller bare at ringe til hende for en snak.

Kan din virksomhed være med?

Når så mange mennesker giver gaver til mor på mors dag, er der et stort potentiale i dagen for mange virksomheder. Det kan give ekstra salg, at så mange mænd og kvinder skal have en lille ting til deres mor.

Blomsterforretninger oplever travlhed op til dagen. Ligeledes chokoladebutikker. De fleste mødre bliver glade for nogle blomster eller lidt chokolade. Har du en blomsterforretning, eller sælger du chokolade, så vil du meget nemt kunne øge salget op til mærkedagen.

Er din virksomheds varer ikke umiddelbart oplagt til mors dag, så er det dog ikke grund til at opgive at få del i salget.

Lidt kreativitet skal der til

Rigtig mange virksomheder kan med lidt kreativitet overbevise de gavmilde børn om, at deres varer er interessant for mødre. Det gælder sikkert også din virksomhed.

Mange mødre har andre interesser end blomster, og nogle mødre foretrækker en anden type gave. Det kan være en tur på restaurant med børnene eller en tur i spa med døtrene.

Sælger du tøj i din virksomhed, så kan du også slå på mors dag og øge salget. Også møbler, køkkenudstyr og smykker vil mor blive glad for.

Selv hvis dine varer er serviceydelser, så kan de gives i gave. Mor ville nok blive glad for lidt hjælp til haven eller rengøringen. Har hun lidt ondt i ryggen, så kan det måske hjælpe med en gang massage.

Det er jeres kreativitet, der sætter grænsen for, hvor langt I kan drive mors dags-salget. De fleste produkter kan enten sælges direkte som mors dags gaver eller vinkles på en måde, så det er muligt. Så kom i gang med brainstormen, så I kan blive klar til mors dag anno 2020.

[Total:2    Gennemsnit:5/5]