Forside Forretning Er din virksomhed godt nok sikret?

Er din virksomhed godt nok sikret?

364
0
Sikkerhedsvagt

Flere og flere virksomheder oplever tyveri og sågar røveri. Det kan gå ud over alt fra kontorlokaler med dyrt inventar til lagerlokaler, hvor alle virksomhedens vigtigste salgsaktiver ligger. Det er utroligt ærgerligt, da det kan skabe stor hovedpine og økonomiske udfordringer for virksomhedens ejere og ansatte.

Derfor er der de seneste år kommet øget fokus på at øge sikkerheden på arbejdsplader herhjemme. Dels skal det være sikkert at være på arbejde i aftentimerne, og dels skal inventar, lager og andet være sikkert opbevaret i virksomhedens lokaler.

Vi vil i det følgende kigge nærmere på nogle af de tiltag, som virksomheder ofte tyr til, når der skal sikres mod tyve.

En GPS tracker bliver hyppigt brugt

Håndværkere, malere og elektrikere har alle det tilfælles, at en bil eller varevogn er en essentiel del af forretningen. Det sker dog af og til, at disse transportmidler bliver stjålet, hvorfor det kan være en rigtig god idé at sikre sig mod disse hændelser.

GPS sporing bil

Med en GPS tracker er der mulighed for at sikre hurtig og nem GPS sporing af bil. Med andre ord vil du kunne følge med i, hvor varevognen eller bilen befinder sig, hvis der skulle være en tyv på spil. GPS sporing er blevet yderst populært blandt virksomheder, hvor biler tegner sig for en del af aktiverne.

En GPS tracker er endvidere en ret billig løsning, og derfor er det for mange virksomheder blevet det foretrukne valg i kampen om at stoppe tyvene.

Videoovervågning sættes ofte op

Når man kommer rundt hos forskellige virksomheder, der enten har et lager eller blot et kontor med mange værdier, så vil man ofte også se, at der er blevet sat videoovervågning op.

Det er her vigtigt at understrege, at der gælder nogle meget strenge regler for, hvor man må optage. Overvejer du at sætte videoovervågning op i din virksomhed, så er det vigtigt, at du har læst grundigt på de regler, der gælder på området. Rådfør dig evt. med en jurist, hvis du er i tvivl.

Alarmselskaber er hurtige til at rykke ud

Mange virksomheder vælger at hyre nogle af de største danske alarmselskaber, da det kan give en følelse af sikkerhed. Disse alarmselskaber patruljerer rundt i de fleste nærområder, hvorfor de hurtigt vil kunne rykke ud, hvis der skulle gå en alarm efter lukketid.

Der findes et væld af alarmselskaber, og er det interessant for dig og din virksomhed, så anbefaler vi, at I kontakter et par forskellige selskaber og indhenter tilbud. På den måde kan du nemt sammenligne omkostningerne samt fordelene og ulemperne ved de enkelte.

[Total:2    Gennemsnit:4.5/5]