Forside Content Marketing El Løbehjul bliver et nyt hit i 2019!

El Løbehjul bliver et nyt hit i 2019!

1593
0
el løbehjul

En af de større nyheder, som vi danskere har fået ultimo 2018, er legaliseringen af at køre rundt på el løbehjul i Danmark fra primo 2019. Selve emnet har naturligvis skabt en masse diskussion rundt omkring, men faktum er dog, at el løbehjul kommer på en prøveperiode i Danmark startende fra januar 2019.

Elektroniske løbehjul har i flere år været et yderst populært transportredskab, som benyttes i stor til i eksempelvis New York og Stockholm. Her er det blandt andet muligt at benytte sig af elektriske løbehjul ved at “låse dem op” via en App, som man normaltvist kender det med dele cykler, som stilles til rådighed af enten kommunen eller en virksomhed.

Elektriske løbehjul er kommet for at blive

Som tidligere nævnt, så har dette skabt store diskussioner rundt omkring. Mange er bange for, om disse elektriske løbehjul er sikre nok at køre rundt på, og om man blot skaber endnu mere trafikkaos. Kigger man dog på, hvordan disse el løbehjul har fungeret i New York og Stockholm, så har der bestemt været positive indikationer.

I første omgang vil el løbehjul komme på en prøveordning i Aarhus iflg. DR.dk. Herefter vil man relativt hurtigt tage stilling til, om det skal bredes ud i resten af landet.

I Aarhus starter man ud med en deleordning, hvor det er muligt at leje el løbehjulene og parkere dem igen, når man er færdig med at bruge dem. Det er denne model, der især har fungeret godt i andre lande, og som vi nu med spænding venter på at se i Danmark.

[Total:3    Gennemsnit:4/5]