Forside Annonce Dine medarbejders søvn er altafgørende for din forretning!

Dine medarbejders søvn er altafgørende for din forretning!

682
0
ny seng til medarbejdere

Hvis ikke du har øje for, at dine medarbejdere får en ordentlig søvn til hverdag, så risikerer du, at de ikke præsterer efter bedste evne. Når du som chef skal sørge for, at dine medarbejdere præsterer på højeste niveau, så er det vigtigt, at du først og fremmest kigger på, om medarbejderne er gode nok til at få den søvn, der skal til. Mange studier viser klare tegn på, at søvn og præstationsniveau hænger tæt sammen.

Det er de færreste mennesker, der ikke ønsker at sove godt om natten. Derfor kan det være et stort frustrationselement i dine medarbejderes dagligdag. Det kan derfor give super god mening med en håndsrækning i forhold til at hjælpe med en bedre søvn.

En ny seng kan godt have positiv effekt

Vi er generelt dårlige til at udskifte vores seng, selvom vi har haft den i mange år. En tommelfingerregel siger, at man bør udskifte sin seng efter 10 år. Det er dog de færreste, der får dette gjort. Det skyldes blandt andet, at det er omstændigt og at det endvidere er en stor investering.

Ønsker man at købe en seng af høj kvalitet, så kan man godt forvente at skulle hoste op med mange tusinde kroner. Det er dog også muligt at få en billig boxmadras, hvis det er det, man ønsker.

Herfra anbefaler vi dog, at man investerer i sin nye seng, så man derved øger ens sandsynlighed for en god nattesøvn. Dette kan man læse mere om hos Sengeguro.dk.

Sig farvel til skærmene inden sengetid

Det er alment kendt, at mange kan have svært ved at sove, hvis de kigger på en skærm lige inden de skal sove. Derfor lyder det generelt set, at man skal forsøge at hole sig fra skærme, inden man skal forsøge at få sig noget søvn.

Det betyder naturligvis, at man som arbejdsgiver (hvis ikke man allerede gør det) skal acceptere, at medarbejderne ikke svarer på mails m.v. om aftenen. Dette er nu engang kutyme ude i de fleste virksomheder, men er det ikke endnu kutyme i din egen forretning, så tænk gerne over de negative konsekvenser, som det kan have, at dine medarbejdere ikke får en god nattesøvn.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]