Forside E-Handel Det betyder søvnen for dit karriereliv

Det betyder søvnen for dit karriereliv

2914
0
Få sovet for at performe godt

Søvn er noget af det absolut vigtigste for, at vi fungerer optimalt. Vores kroppe har behov for nok søvn og tilstrækkelig høj søvnkvalitet, hvis vi ønsker at performe vores ypperste dag ud og dag ind. I dette indlæg har vi her hos growhouse.dk valgt at fokusere på, hvad søvnen kan gøre for karrierelivet. Det er nemlig ikke småting, som man har mulighed for at rykke ved. Læs resten af artiklen og drag nytte af vores mange tips.

For lidt søvn er vejen til stress

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at vi med ovenstående statement ikke ønsker at generalisere. Vi er naturligvis alle forskellige, hvorfor der ikke kan sættes lighedstegn mellem for lidt søvn og stress. Det ses dog, af flere undersøgelser, at der er en høj korrelation mellem disse to faktorer. Derfor understreger vi blot vigtigheden af, at du får nok søvn, så du kan holde stressen væk.

Du performer markant dårligere uden god nattesøvn

Søvn og performance går i høj grad hånd i hånd. Selvom det er de færreste, der opdager det i momentet, så viser undersøgelser, at ens performance forringes markant, når kroppen ikke får tilstrækkelig hvile. Ønsker du derfor at sætte ekstra skub i din karriere, så er det ikke søvnen, du skal gå på kompromis med. Har du derimod svært ved at nå det hele i din arbejdsdag, anbefaler vi, at du enten revurderer dine processer eller simpelthen går til ledelsen for at få frigivet mere tid ved eksempelvis at ansætte en ekstra medarbejder.

Invester i en seng af højeste kvalitet

Der er en klar sammenhæng mellem din seng og din søvnkvalitet.

Får du på nuværende tidspunkt ikke den optimale søvn, så kan du overveje at investere i en elevationsseng, hvor du i højere grad har mulighed for at tilpasse dine sovestillinger. En elevationsseng har tidligere været uhyggelig dyr og nærmest umulig at komme i nærheden af, men i dag findes de til ganske fordelagtige priser. Hos Bedre Nætter har man eksempelvis et stort udvalg af elevationssenge i alle prisklasser. Derudover er du her sikker på, at du får madrasser af højeste kvalitet, som netop understøtter din søvn.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]