Forside Forretning Derfor er erhvervsleasing af biler et hit herhjemme

Derfor er erhvervsleasing af biler et hit herhjemme

722
0
Erhvervsleasing

Man skal ikke gå mange år tilbage i tiden, før ord som leasing, flexleasing og erhvervsleasing var mere eller mindre ukendte begreber. Der er dog sket meget siden, og i dag er erhvervsleasing af biler i allerhøjeste grad blevet et hit herhjemme. Det er et hit hos både direktører af virksomheder såvel som ansatte, som har behov for en bil at køre i, når der eksempelvis skal besøges kunder og leverandører.   

I denne artikel har vi valgt at kigge lidt nærmere på, hvad det egentlig er, der gør, at erhvervsleasing i så høj grad har vundet indpas på det danske marked. Artiklen er skrevet i samarbejde med leasebil.nu, som lever af at rådgive danskere inden for erhvervsleasing af biler.

Meget mere bil for pengene

En af de store fordele ved at lease sin bil er naturligvis, at man som udgangspunkt har mulighed for at få meget mere bil for pengene. I Danmark opkræves vi meget høje afgifter ved køb af biler, og derfor ses det oftere og oftere, at danskere køber små biler, da de store simpelthen er for dyre. Kigger man derimod over til vores svenske naboer, så ses forskellen i afgiftsstørrelser m.v. tydeligt.

Vælger man derimod at erhvervslease sin bil, så har det nogle store fordele, ifald man er interesseret i at erhverve sig en større, bedre og mere sikker bil. Bilen vil blive leveret til dig, og leasingselskabet står for selve finansieringen af bilen. Du skal blot lægge en udbetaling samt en månedlig leasingydelse, og så er du klar til at køre landet tyndt i din nye bil.

Stort udvalg af leasingbiler gør det til en eftertragtet løsning

Inden for billeasing findes der et hav af løsninger, som hver især hedder og indebærer noget specielt. Der findes fordele og ulemper ved dem alle – disse vil vi ikke komme nærmere ind på i denne artikel. Det er dog vigtigt at huske på, at vælger man at flexlease sin bil, hvor den delvist er leaset privat og delvist erhverv, så skal der føres kørebog. Ellers kan man risikere at komme i problemer, hvis myndighederne vælger at tjekke kørebogen og opdager noget uhensigtsmæssigt.

Leasingaftaler vil ofte kunne skræddersyes efter dine behov, hvad end det er i firmaregi eller blot privat. Derudover får du glæden af at køre i en bil, hvor der ofte ikke har været nogen tidligere ejere.  

[Total:1    Gennemsnit:5/5]