Forside Forretning Derfor er efterspørgslen på varmepumper stor

Derfor er efterspørgslen på varmepumper stor

271
0
Termometer og Varmepumpe

Langt de fleste danskere har i dag hørt om, hvad en varmepumpe er for en størrelse. Disse varmepumper bringer ofte en masse fordele med sig, og derfor har det for rigtig mange forbrugere givet god mening at investere i en. Sådan har det dog ikke altid været, og ligesom det er tilfældet med de fleste andre nye produkter, så havde varmepumper naturligvis også en periode, hvor der var behov for den rette markedsføring, før produktet blev udbredt til den brede befolkning.

En luft varmepumpe har efterhånden været på markedet i noget tid. Kigger vi dog på den rejse, som produktet har været igennem, så er der nogle ganske interessante ting, som man med rette kan fremhæve. Vi har herunder ridset overfladen på nogle af de ting, som vi mener er interessante at kigge lidt nærmere på. Har du tidligere læst artikler fra os, så ved du naturligvis, at vi går højt op i online markedsføring. Derfor vil vi også kigge på, hvordan varmepumpesalget nyder gavn af den marketing, der bliver udført på internettet.

Incitamentet for investeringen er stort

Der skal meget til, før man får hr. og fru Danmark til at kaste mange tusinde kroner efter et apparat til hjemmet. Det er dog lykkedes for langt de fleste forhandlere af varmepumper. Grunden til det skal ses i, at incitamentet for at investere i produktet er stort.

Dels er der naturligvis ikke nogen, der ønsker at gå og fryse, og dels kan det være et godt økonomisk alternativ til andre opvarmningsformer. Det har naturligvis haft meget at sige, når man har skulle forsøge at sælge produktet til danske forbrugere.

Markedsføringen på nettet er god

Der er rigtig mange hjemmesider, der i dag markedsfører varmepumper samt de mange fordele, som der er forbundet med produktet. Rigtig ofte er der tale om såkaldte affiliate sites, hvor ejeren af hjemmesiden får kommission for de salg, som siden skaber. Helt konkret er processen som følger:

  • Ejeren af hjemmesiden udarbejder noget godt og brugbart indhold om varmepumper.
  • Ejeren arbejder nu på at få hjemmesiden til at rangere højt i søgemaskinerne. Dette sker ved hjælp af SEO (søgemaskineoptimering).
  • Nu implementerer ejeren såkaldte affiliate links, som skal sørge for at tracke konverteringer fra de besøgende, som siden sender videre til forhandleren.
  • Skulle der ske en konvertering, så vil ejeren af siden typisk tjene en procentdel af salget.

Der kan være god forretning i at markedsføre varmepumper, da den gennemsnitlige ordreværdi ofte er høj. Er du derfor tidligere havnet på en side, der har sammenlignet priser på luft varmepumper, så har det højst sandsynligt været et affiliate site.

Faldende priser gør produktet lettere tilgængeligt

Slutteligt skal det naturligvis nævnes, at faldende priser på markedet gør varmepumper lettere tilgængelige for flere danskere. Skal der ikke punges lige så meget ud for produktet, så vil der automatisk være en større potentiel målgruppe at sælge til.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]