Forside Forretning Danske alarmselskaber oplever – igen – travlhed i julen

Danske alarmselskaber oplever – igen – travlhed i julen

784
0
indbrud i julen
indbrud i julen

Mens vi andre sidder og hygger os med gaver og dejlig mad sammen med vores familier, så er indbrudstyvene på overarbejde. Juletiden er højsæson for indbrud i Danmark, og dette skyldes blandt andet, at danskerne tit tager afsted i juletiden for at være sammen med familien og dermed væk fra hjemmene. Når man dertil medregner mørket i vinterperioden, er det ekstra nemt for indbrudstyvene at komme til husene, uden at naboer eller andre opdager det. Det er desværre nogle ærgerlige statistikker, man kan finde omkring indbrud i de travle julemåneder, men heldigvis kan du selv være med til at sikre dit hjem, når du tager afsted på juleferie.

Tips og tricks der får dit hus til at se beboet ud

Når man drager afsted på juleferie, kan det være en rigtig god idé at sørge for, at ens hus ser beboet ud. Dette kan du blandt andet gøre ved at lade nogle lys stå tændt, lade radioen spille, lade dit fjernsyn køre og eventuelt stille en sæk med julepapir ud foran døren, så det ser ud som om, der bliver holdt den store julefest i dit hus. Er du ikke interesseret i, at lysene skal stå tændt hele døgnet rundt i din bolig, så kan du med fordel investere i nogle elpærer, der tænder, når du ønsker det.

Investér i et nemt og enkelt alarmsystem

Et andet godt råd herfra er at investere i et nemt og enkelt alarm- og overvågningssystem. Disse kan du få uden abonnement, og på denne måde er det dig, der kan holde øje med, om der kommer uventede gæster på besøg i dit hjem, mens du er ude og fejre juletiden med familien. En alarm og videoovervågning uden abonnement sikrer dig den fulde kontrol over dit hjem, uden at du skal betale dyre udgifter og et månedligt abonnement til en vagtcentral. I stedet kan du følge med via din smartphone, hvis der skulle komme uventede gæster og herefter slå alarmen til for at stresse indbrudstyvene mest muligt. Med et alarmsystem uden abonnement kan du nemlig selv holde øje med dit hjem, enten ved hjælp af push-beskeder eller ved hjælp af videoovervågning. Således kan du underrette naboer eller andre kontaktpersoner, hvis der skulle ske noget mistænksomt.

Hos Alarmkompagniet kan du få rådgivning til, hvilket alarm- og overvågningssystem du skal vælge til dit hjem. Her kan du få et godt overblik over det store udvalg af forskellige alarmsystemer og blive vejledt ganske gratis til, hvordan du kan sikre dit hjem bedst muligt.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]