Forside Forretning BiOBUDDi storhitter – derfor er deres legetøj så populært

BiOBUDDi storhitter – derfor er deres legetøj så populært

597
0
Barn leger med legeklodser

Det miljøvenlige konstruktionslegetøj fra BiOBUDDi storhitter herhjemme. Det hollandskproducerede CE-mærkede legetøj overholder alle EU-regler, men det er ikke forklaringen på, hvorfor danskerne tilsyneladende elsker produkterne fra BiOBUDDi.

Popularitet kan bunde i mange ting. Et godt produkt, god markedsføring, gode ambassadører, held og selvfølgelig en kombination af det hele. Det gælder om at skille sig ud, så man ikke drukner i mængden.

Vi ser her nærmere på BiOBUDDi, og på hvorfor deres legetøj er blevet så populært.

Fokus på miljøet

Build a Better Tomorrow er BiOBUDDis slogan, hvormed de hentyder til deres store fokus på miljøet. De er opmærksomme på den globale opvarmning og gør deres for at stoppe den. De ser det som deres – og hele denne generations – pligt at give en planet videre, som vores børn kan leve et sikkert og sundt liv på.

Deres byggeklodser er lavet af et miljøvenligt materiale, der kommer fra sukkerrør. Den oliebaserede plastik, der normalt laves legetøj af, vil de ikke bruge, fordi den skader miljøet. De har således tænkt miljøvenlighed ind i hele processen fra produktion til spild.

Mange danskere er begyndt at tænke på miljøet og leve mere miljøvenligt. Elbiler, mindre madspild, genbrug, færre flyrejser og affaldssortering er nogle af de store fokuspunkter.

For dem, der mener det alvorligt, er det dog alt, der tæller med. Legetøjsproduktion kan være hårdt for miljøet. Det miljøvenlige legetøj fra BiOBUDDi rammer tidsmæssigt rigtigt. Fokus ligger på klimaet og miljøet i disse år, og med miljøvenligt legetøj kan man have god samvittighed og endda lære børnene lidt om emnet. Læs mere her. Legebyen forhandler en verden af legetøj fra dette pragtfulde brand.

Tidløst legetøj med nyttig læring

BiOBUDDis legetøj er egnet til børn fra 18 måneder og frem, og byggeklodserne opfordrer til fantasifuld leg. De har en høj legeværdi, da det kun er barnets fantasi, der sætter grænserne, da klodserne ikke begrænser legen, fordi de kan blive til hvad som helst.

Legetøj, der kan blive til alt, bliver aldrig kedeligt. Når biler er moderne at lege med, kan klodserne sættes sammen til biler eller garager. Når det er superhelte, der hitter, kan klodserne bruges i superheltelegen – for eksempel som en mur, helten skal vælte.

De mange muligheder i legetøjet gør det interessant for børnene. For de voksne betyder det meget, at klodserne er sikre at lege med og giver god læring. Det er sundt for børn at bruge deres fantasi, og klodserne støtter dem desuden i at styrke deres motorik, logiske tænkning og matematiske evner.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]