Forside Forretning Benyt dig af fordelene ved flexleasing

Benyt dig af fordelene ved flexleasing

192
0
Leasing

I dag findes der et hav af forskellige måder, hvorpå du kan få din bil finansieret. Du kan naturligvis vælge at låne til din bil i banken, men flere og flere danskere vælger i stedet at se hen mod en løsning, hvor bilen bliver leaset. Derudover forsøger man, så vidt det er muligt, at få nogle fordele, ved at undgå at skulle betale hele registreringsafgiften, som man ellers ikke kan undgå, hvis man investerer i en ny bil.

Flexleasing er blevet et utroligt populært koncept de seneste år, da det kan være med til at spare dig for store omkostninger, når valget skal falde på en ny bil. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i de forskellige former for leasing, hvorfor vi kan anbefale dig at læse denne flexleasing guide.

Hvad er flexleasing?

I bund og grund har man med flexleasing mulighed for at få finansieret en bil samt dens registreringsafgift, uden at hele afgiften skal betales, så snart man kører bilen ud af forhandlerens indkørsel. Er du derfor ude efter en bil, der er ganske dyr i indkøb grundet den høje registreringsafgift, så kan flexleasing være et godt bud på en løsning, som vil kunne gøre bilen lettere tilgængelig rent økonomisk.

Sådan finder du den rigtige bil at lease

Har du fået mod på at kigge efter potentielle biler, så er der heldigvis rig mulighed for det. På nettet vil langt de fleste leasingselskaber have oprettet de enkelte biler, som de har til rådighed. Disse biler vil ofte kunne leveres inden for ganske kort tid. Mange leasingselskaber tilbyder dog også at hente biler hjem fra eksempelvis Tyskland, og har du derfor altid drømt om en ganske speciel en af slagsen, så er det slet ikke utænkeligt, at den vil kunne leases herhjemme.  

Flexleasing til både private og til erhverv

Man kan både nyde godt af fordelene ved flexleasing som privat såvel som erhverv. Det kan eksempelvis være, at du har en virksomhed, hvor der er sælgere, der hver dag kører landet tyndt. Står en af dine sælgere og mangler en bil, så kan det måske betale sig at flexlease denne. Eller måske du driver en håndværkervirksomhed, hvor der mangler en ny stor kassevogn.

Det kan godt betale sig at regne lidt på, om ikke flexleasing er et bedre økonomisk bud end et af de mange alternativer, der i dag findes på markedet.

[Total:2    Gennemsnit:5/5]