Forside Forretning Bagger Låse & Alarm A/S vandt prisen for Årets Sikkerhedsvirksomhed

Bagger Låse & Alarm A/S vandt prisen for Årets Sikkerhedsvirksomhed

153
0
Sikkerhedsfirma

Det går ikke stille for sig hos Bagger Låse & Alarm A/S, som netop har vundet prisen som Årets Sikkerhedsvirksomhed anno 2018. Det er en imponerende bedrift, som helt naturligt har skabt ekstraordinær travlhed i forretningen.

Sikkerhed i hjemmet er i høj grad kommet på dagsordenen herhjemme. Nye tal viser, at Danmark er et af de lande i Europa, hvor der registreres allerflest tyverier. Derfor har mange danskere et højt ønske om at sikre deres hjem yderligere. Det har Bagger Låse & Alarm A/S, som er en låsesmed i København, gjort en forretning ud af. Med en stærk indsats inden for online marketing er virksomheden godt på vej til endnu flere år med succes.

Succes med præventive kampagner

Forebyggelse af tyveri står højt på dagsordenen hos Bagger Låse & Alarm A/S. Derfor har virksomheden også lagt mange ressourcer i at udarbejde bl.a. Stop Tyven! Kampagnen, der har været med til at skabe øget opmærksomhed på problematikkerne med tyveri i Danmark. Læs mere om “Stop Tyven!” Kampagnen ved at følge linket. Du vil uden tvivl blive inspireret til i endnu højere grad at sikre dit hjem.

Hvor godt er dit hjem sikret?

Med udgangspunkt i førnævnte kampagne kan man som boligejer hurtigt komme til at genoverveje, hvor godt ens eget hjem er sikret. Sidder du selv med denne tanke, så er det højst sandsynligt en god idé at få en fagperson til at kigge på sagen.

Der er dog også nogle ting, du selv kan igangsætte. Skal du eksempelvis ud og rejse, så kan følgende være gode ting at gøre:

  • Sørg for at naboen tømmer postkassen, så det ikke er tydeligt for uvedkommende, at der ikke er nogen hjemme til at tjekke post.
  • Sørg for at have minimum ét lys tændt i dit hjem. En god idé er at få naboen til at slukke og tænde et nyt lys hver dag.
  • Har naboen 2 biler? Så spørg pænt om naboen har mulighed for at parkere en af dem i din indkørsel. Det vil få det til at se ud som om, at du selv er hjemme.

Ovenstående er eksempler på ting, som du selv kan gøre for netop at reducere risikoen for, at indbrudstyve skulle kigge på dit hjem med nysgerrige øjne.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]