Forside Forretning At være fysisk aktiv kan gavne din virksomhed

At være fysisk aktiv kan gavne din virksomhed

1132
0
Forretningsmand løber

De fleste ved, hvor vigtigt det er at bevæge sig i hverdagen. Regelmæssig motion er med til at sikre et godt helbred, og husker du at bevæge dig nok, kan du undgå en lang række sygdomme og ubekvemligheder. Sportsure, skridttællere og andre aktivitetsapparater kan hjælpe dig til et øget motionsniveau ved at sende dig påmindelser, når du bør bevæge dig.

Har du egen virksomhed, eller arbejder du i en virksomhed, så kan regelmæssig fysisk aktivitet rent faktisk gavne din virksomhed på længere sigt.

Sunde medarbejdere skaber øget aktivitet

Forskellige undersøgelser viser, at en virksomhed med sunde medarbejdere har et bedre og mere effektivt arbejdsmiljø. Hyppig motion kan bidrage til forbedret arbejdsevne og produktivitet i arbejdsdagen, hvilket kan øge en virksomheds omsætning og skabe øget aktivitet i forskellige hensigter.

Ikke mindst er regelmæssig motion med til at mindske sygefraværet, da netop motion gør, at medarbejdere bliver mindre syge – samtidig reduceres risikoen for stress. På denne måde forhindrer den nødvendige mængde af motion altså, at virksomheder mister vigtig arbejdskraft.

Det er således vigtigt, at du som arbejdsgiver eller medarbejder er opmærksom på, at motion kan skabe et markant bedre arbejdsmiljø. Det kan dog være svært selv at holde styr på, hvor meget motion der er nødvendig for at sikre og opretholde et godt helbred. Men med et ur med skridttæller kan du let blive gjort opmærksom på, hvornår du trænger til at bevæge dig. Et skridttæller ur kan således være en god investering, der kan sikre dig et sundt liv både nu og i fremtiden.

Hvordan benyttes et skridttæller ur?

Det er let at benytte et aktivitetsur med indbygget skridttæller. Med de fleste skridttæller ure kan du enten vælge at sætte det på dit håndled, lægge det i lommen eller på anden måde tage det med dig, når du bevæger dig rundt både derhjemme, på arbejde eller ude i det fri. De fleste ure giver dig direkte adgang til dit skridtantal gennem displayet, mens nogle ure kræver, at du henter en medfølgende applikation til din smartphone for at få nærmere beskrivelser omkring dit aktivitetsniveau. Sådan en applikation kan typisk også tracke alt fra hjerterytme til søvnkvalitet, hvorfor det absolut kan være en god investering.

Sportsure med skridttæller fås i mange designs og prisklasser. Er du på udkig efter det helt rigtige sportsur med skridttæller, så har Sportsbuddy et stort udvalg af aktivitetsure til gode priser. Besøg hjemmesiden for at se de mange forskellige sportsure.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]